Het materiaal voor de tennisclub

Filters

Fermer
PRIJS

1-96 / 232

Product 1 tot 96 van de 232
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Filters

Fermer
PRIJS

1-96 / 232

Product 1 tot 96 van de 232
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Tennispro biedt samenwerkende clubs en andere tennisclubs een uitgebreid assortimentclubmateriaal aan : al het materiaal voor de tennisbaan, de tennisclub en de tennistrainers… Maak jouw keuze uit ons ruim aanbod.

DIDACTISCH TENNISMATERIAAL 

Trainers en coaches vinden tal van didactisch tennismateriaal tegen de beste prijs bij Tennispro : kegels, conditieladders, hordes, hoepels, markeringsschijven… ideaal om tennisles te geven aan kinderen en volwassenen. Diverse grote tennismerken als Head, Babolat, Wilson, Technifibre … bieden diverse didactisch materiaal aan

AL HET MATERIAAL VOOR DE TENNISCLUB EN ZIJN TENNISTERREINEN

Het is belangrijk om je club volledig en juist uit te rusten. Een goed onderhouden tennisbaan is het visitekaartje van je club en... voor het onderhoud van de tennisterreinen heb je materiaal nodig van hoge kwaliteit.

Naast onderhoudsmateriaal, vind je ook diverse terreinmateriaal : tennisnetten voor enkel- of dubbelspel, gevlochten in diverse draaddiktes, bij Tennispro vind je wat je zoekt! Belijning voor gravelterreinen, scheidsrechterstoelen, sleepnetten en zelfs baanbezems.

Voor je tennistoernooien, vind je bij Tennispro scoreborden, al dan niet te bevestigen op de scheidsrechterstoel en ook diverse trofeeën, medailles en bekers voor de prijsuitreiking.

AANLEG EN ONDERHOUD VAN TENNISTERREINEN EN PADELTERREINEN

Overweeg je de aanleg van een tennisterrein, hardcourt of gravel ? Tennispro en Slamcourt bieden u de beste kwaliteit tegen de beste prijs. Aarzel niet ons te contacteren voor de aanleg van terreinen.