Head tennisschoenen junior

Filters

Fermer
MERK
Ondergrond
Niet-markerende zool
PRIJS

1-9 / 9

9 artikel(en)

Filters

Fermer
MERK
Ondergrond
Niet-markerende zool
PRIJS

1-9 / 9

9 artikel(en)

Kom en ontdek op onze Tennispro website ons ruime aanbod van Head junior tennisschoenen. Als u het beste voor uw kinderen wilt, kies dan voor deze Head tennis schoenen met een compacte set van technologieën voor maximaal comfort. Het is essentieel om uw kinderen goed uit te rusten om alle soorten enkelblessures te voorkomen.

KIES VOOR NOG BETRE PRESTATIES VOOR UW KINDEREN

Head Junior schoenen combineren techniek en stijl met dynamische kleuren. De schoenen bieden comfort, slijtvastheid, dynamiek en goede ondersteuning combineren. Ze kunnen gebruikt worden om op alle oppervlakken te spelen. Zo kunnen uw kinderen het hele jaar door gebruik maken van deze tennisschoenen!

HET JUISTE TYPEN SCHOENEN VOOR ELKE SPELER

Het merk biedt een breed scala aan keuzes op het gebied van junior tennisschoenen. Er zijn twee assortimenten binnen het merk Head junior. Allereerst de Revolt Pro, die zeer compleet is en veel technologieën kent, en de Sprint Pro, die prestaties en stijl combineert. De schoenen zijn geschikt voor alle soorten voeten, of ze nu smal, plat of breed zijn. Kies Head tennisschoenen om ervoor te zorgen dat uw kinderen op de tennisbaan presteren.

DES TECHNOLOGIES POUR ETRE A LA POINTE DE LA PERFORMANCE

Verschillende technologieën zijn ontwikkeld om uw kinderen zich zo comfortabel mogelijk te laten voelen in hun schoenen. Om te beginnen is er de Head 4D-Shell technologie; een ademende 4D-schuimlaag met een PU gegoten stabilisatorframe voor uitstekend comfort. Dan is er de Hybrasion: uniek rubber ontwikkeld door Head om de grip en sterkte van de buitenzool te garanderen. Daarnaast zijn er laterale stabilisatoren om uw kinderen te helpen tijdens hun glijpartijen: de Lateral Control. En tot slot is de Drift Defense een bescherming van de tenen en voorvoeten dankzij een TPU onderdeel dat een snelle slijtage van dit gebied bij hard remmen voorkomt. Kortom, alle Head Junior schoenen zijn gemaakt om het comfort van uw kinderen op de tennisbanen te verbeteren.