Tennistassen 12 rackets

Filters

Fermer
Thermische isolatie
Schoenenvak
PRIJS

1-18 / 18

Product 1 tot 18 van de 18

Filters

Fermer
Thermische isolatie
Schoenenvak
PRIJS

1-18 / 18

Product 1 tot 18 van de 18

Ontdek op Tennispro.nl de selectie van 12 rackettennistassen uitgekozen door onze experts. U vindt hier vele modellen van meerdere gespecialiseerde merken zoals Wilson, Head, Babolat, Pro Kennex, Tecnifibre etc... Deze tassen zijn perfect voor ervaren spelers die al hun trainingsmateriaal in een grote tas willen meenemen.

EEN ZAK OP MAAT VAN UW TALENT

De zakken die op onze website worden aangeboden hebben vele voordelen op het gebied van opslag, functionaliteit en transport. Hoewel ze omvangrijk zijn, kunt u er een grote hoeveelheid materiaal mee dragen en hun sobere ontwerp past bij uw tenniskleding. Vergeet lange tennissessies zonder vers water en slechte geuren die op de bodem van de tas blijven hangen. Inderdaad, de 12 racketzakken hebben niet alleen 3 hoofdcompartimenten, maar kunnen ook 2 geïsoleerde zakken bevatten om eten of drinken uit de buurt van buitentemperaturen te houden. Bovendien hebben de meeste van hen mesh inserts voor een optimaal ademend vermogen bij het dragen van vuile kleren. Aan de transportzijde zullen ze veel spelers tevreden stellen dankzij hun afneembare, verstelbare en gevoerde handvat of riemen. Om er zeker van te zijn dat u uw tas nooit verliest, kunt u uw tas aanpassen zoals u dat bijvoorbeeld bij Babolat-tassen zou doen.

EEN RUIME KEUZE OM U TEVREDEN TE STELLEN

Vind de tassen van uw favoriete spelers en de tassen die zijn gemaakt voor de Grand Slams op de website Tennispro.nl. Kies voor de Babolat Roland Garros tas of de Wilson tas met Roger Federer voor Wimbledon om te lijken op uw idolen. Varieer de kleuren en vormen en kies de tas die bij u past.