Asics tennisschoenen heren

Filters

Fermer
Ondergrond
PRIJS

1-65 / 65

Product 1 tot 65 van de 65

Filters

Fermer
Ondergrond
PRIJS

1-65 / 65

Product 1 tot 65 van de 65

Ontdek op Tennispro.nl de Asics tennisschoenen, die design en comfort perfect combineren. Het Japanse merk heeft de harten van veel tennissers gewonnen. De bekendste zijn Novak Djokovic en David Goffin. Andere spelers hebben ook gekozen voor Asics schoenen, Gaël Monfils bijvoorbeeld, een speler die de hele tennisbaan gebruikt, op elk moment in staat om van richting te veranderen.

BESTEL ASICS SCHOENEN EN VERBETER UW PRESTATIES

De verwachtingen van een tennisser voor een paar tennisschoenen kunnen hoog zijn. Dankzij de verschillende modellen en kenmerken van Asics schoenen vindt u op onze website sowieso een paar dat bij u past. Het Japanse merk maakt het mogelijk om stijl en prestaties te combineren op alle oppervlakken: gravel, harde ondergrond, tapijt en zelfs gras.

VOOR ELK TYPE SPELER IS ER EEN ASICS MODEL

Als u op zoek bent naar een model met een uitstekende duurzaamheid en uitstekende ondersteuning, kies dan het bekendste model van de Japanse fabrikant: de Asics Gel Resolution. Deze schoen biedt veel steun aan spelers met agressieve bewegingen.  Als u daarentegen meer op zoek bent naar lichtheid en dynamiek, bestel dan de Asics Speed FF. Dit model combineert weerstand en lichtheid voor een betere reactiviteit. Twee elementen die niet altijd compatibel zijn! Er zijn nog veel andere modellen verkrijgbaar met veel verschillende eigenschappen zoals de Asics Gel Challenger of de Asics Gel Game.

EEN SPECIFIEK TECHNOLOGISCH ASPECT VOOR TENNIS

Asics is erin geslaagd zich op de markt voor tennisschoenen te vestigen mede dankzij de bewezen technologieën op veel gebieden. Onder deze technologieën vindt u I.G.S., die ervoor zorgt dat de voet een meer natuurlijke beweging heeft dankzij inkepingen die de schoen in zijn vorm volgen. De AHAR+technologie zorgt ervoor dat de buitenzool de beste duurzaamheid heeft te bieden op de belangrijkste delen van de zool. Asics is ook bekend voor gel-schoenen! Gelunits worden strategisch geplaatst in de tussenzool om de schokabsorptie te maximaliseren.