Tecnifibre tennisrackets

Filters

Fermer
Snarenpatroon
PRIJS

1-31 / 31

Product 1 tot 31 van de 31

Filters

Fermer
Snarenpatroon
PRIJS

1-31 / 31

Product 1 tot 31 van de 31

Het Franse merk Tecnifibre heeft onlangs de samenwerking met Lacoste aangevat om in de harten van de tennissers te blijven groeien. Dankzij technische producten die aan een reële vraag voldoen, zijn er al verschillende professionele spelers die hun producten op het ATP- en WTA-circuit hebben gebruikt, zoals Jeremy Chardy, Daniil Medvedev en de Russische Daria Kasatkina.

BIJ TECNIFIBRE VIND JE EEN RACKET VOOR ELKE SPELER

Tecnifibre handhaaft al een paar jaar de reeksen die door het publiek zijn geliefd en die aan de verwachtingen van alle spelers voldoen dankzij de zeer verschillende kenmerken. De T-Fight-serie biedt modellen die geschikt zijn voor spelers die op zoek zijn naar controle en tegelijkertijd veel impact willen. Daarnaast geeft de T-Flash reeks je maximale kracht en spin. Ook vrouwen zullen een gamma alleen voor hen vinden: T-Rebounds. Tot slot, voor de recreatieve speler is het T-Fit vrijetijdsracket ideaal.

DE KLEUREN VAN HET LAND VAN HERKOMST 

Men heeft ervoor gekozen om Tecnifibre rackets de kleuren van de Franse vlag te geven en hulde te brengen aan het land van oorsprong van het merk. De associatie met Lacoste zal deze sterke identiteit verder versterken. Een zwarte of witte basis is daarom verrijkt met blauw of rood, wat een sterke herkenbaarheid geeft aan deze rackets.

TECHNOLOGIEËN OM HET LEVEN VAN SPELERS TE VERGEMAKKELIJKEN 

Dankzij zijn ruime ervaring in het bespannen van snaren, biedt Tecnifibre voordelen aan de bespanners en spelers dankzij de technologieën die de rackets van Tecnifibre uitrusten. Zo zijn er de EZ Lock-oogjes die het gemakkelijker maken om de knoop te leggen, maar ook een beter behoud van de spanning mogelijk maken. De Powerstab verhoogt de kracht die door het frame wordt overgebracht, terwijl Tempo het racket met 1 cm verkort om de handling en het draaien te verbeteren. Xtrem Touch Construction speelt met de materialen in het frame voor een beter balgevoel.