tecnifibre

TECNIFIBRE TEMPO 270 TENNISRACKET (270GR)

KRACHTSPINWENDBAARHEID

De Tecnifibre Tempo racketserie is volledig gericht op vrouwen. Het is ontwikkeld door het spel van honderden vrouwelijke spelers te analyseren om ze te geven wat ze het meest nodig hebben. Dit Tecnifibre Tempo 270 racket biedt veel wendbaarheid, maar ook spin en gemakkelijker toegang tot power voor meer ballengte.
De witte, turquoise en grijze cosmetica zijn puur en elegant. Elke vrouw zal zich herkennen in deze unieke serie.

Meer info
Speciale aanbiedingen :
  • Uw matching cadeau bij aankoop van twee dezelfde rackets met de code MATCHING.

    Webaanbieding niet cumuleerbaar en geldig van 25 tot 28 april. Korting toegepast in het winkelmandje met de code voor de aankoop van twee identieke rackets en een match service (referentie: RAQIDEM). Exclusief testrackets en juniorrackets. De matchingservice wordt aangeboden wanneer je het aantal rackets selecteert. Eenmalige korting ter waarde van €49,80, d.w.z. de prijs voor het matchen van twee rackets. Het matchen van je rackets kan resulteren in een langere verwerkingstijd van je bestelling”.

  • GRATIS verzending vanaf 75€
  • 14-dagen bedenktijd
-25%
€ 179,99
€ 134,90
Adviesprijs : € 179,99
1

Kies uw gripmaat

Maattabel
illustration lightbulb

De tuning dienst stelt u voor
2 geheel identieke rackets

2

Kies uw snaren

Rope guide
loader
Loading

Voordelen: wendbaarheid - spin - kracht

Het Tecnifibre T-Rebound Tempo 270g racket is ideaal voor spelers die op zoek zijn naar prestaties dankzij zijn wendbaarheid en kracht.
Het bladformaat van 645 cm² biedt vergevingsgezindheid bij slagen en een uitstekende controle/krachtverhouding.
Het gewicht van 270 gram en de balans van 33 cm zijn ideaal voor een uitstekende wendbaarheid. Dit verbetert je spin en geeft je meer marge ten opzichte van het net.
Het 16x19 snarenpatroon is perfect om de kracht van je slagen te vergroten, evenals de beweeglijkheid van de snaren voor verwoestende spin.
Dit model heeft 1 cm kortere lengte dan een traditioneel racket met als doel de wendbaarheid te bevorderen.

Type speler :

Gemiddelde spelers die op zoek zijn naar een wendbaar racket met goede spin en power.

Technologie:

- Isoflex: Breedte en vorm van het racketprofiel aangepast aan de lengte van de snaar. Hoe langer de snaar, hoe dunner de sectie en vice versa. Dit zorgt voor een betere speelbaarheid en vergevingsgezindheid.
- Superlight Cap: Dunnere bescherming om het racket lichter te maken en de wendbaarheid te verbeteren.
- Geoptimaliseerde lengte: Innovatie in tennis met een korter racket (1 cm) voor meer wendbaarheid en dus meer power en spin.

Technische kenmerken

Gewicht onbespannen 270 g
Technologieën Isoflex, Superlight Cap, Optimized Length
Samenstelling Graphite
Bladformaat 645 cm²
Lengte 67.5 cm
Balans onbespannen 33 cm
Snarenpatroon 16x19
Referentie 14TEM2702
contact phone Telefonisch op het nummer 0858881615 (NL) of 092737200 (BE)

Van maandag tot vrijdag van 9u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u

contact mail Via e-mail

op het adres [email protected]
of door het contactformulier in te vullen.

Testracket service:
  • U kunt maximaal 2 rackets testen voor een periode van 7 dagen. Als u twee rackets tegelijk wilt testen, moet u beide modellen tegelijk bestellen.
  • De prijs van 150€ die bij deze artikels wordt vermeld, is een WAARBORG die vóór de test moet worden betaald; zodra de rackets naar ons magazijn wordt teruggestuurd, wordt dit bedrag teruggestort. Er wordt geen terugbetaling uitgevoerd in geval van vertraagde en onaangekondigde retourzending. Waarschuwing: De betaling van een testracket betekent niet dat het racket aan u toebehoort.
  • Wanneer u voor de eerste keer een testracket bestelt, kan u ons een identiteitsbewijs en bewijs van domicilie sturen naar het volgende e-mailadres: [email protected]. Indien wij deze documenten niet ontvangen binnen de 7 dagen na onze e-mail, zullen wij overgaan tot een terugbetaling van uw bestelling om de rackets vrij te maken voor andere klanten. De betaling van uw bestelling kan niet per cheque worden voldaan.
  • Bestellingen voor testrackets worden alleen naar uw huisadres gestuurd. Verzending naar franchisewinkels is niet mogelijk.
  • De kosten voor het terugsturen van de testrackets zijn voor rekening van de klant. Daarom bieden wij u een kortingscode aan, die u samen met uw testracket ontvangt, voor elke aankoop van een nieuw racket:
    €7.50 korting bij de aankoop van een nieuw racket
    €15.00 korting bij aankoop van twee of meerdere nieuwe rackets
  • In geval van het niet retourneren van het testracket: een week later wordt u een ingebrekestelling gestuurd om deze situatie zo snel mogelijk te regulariseren, de racket(s) terug te geven of het verschuldigde saldo te betalen (nieuwe waarde van het racket (de racket(s)) - borg).
Bestel dit testracket

Waarborg
€100,00 TESTRACKET BEKIJKEN

* Adviesprijs leverancier