Babolat tennisrackets

Filters

Fermer
Snarenpatroon
PRIJS

1-64 / 64

Product 1 tot 64 van de 64

Filters

Fermer
Snarenpatroon
PRIJS

1-64 / 64

Product 1 tot 64 van de 64

Op Tennispro.nl vindt u onze selectie van Babolat tennisrackets voor professionele, middelmatige of beginnende spelers.  Het merk Babolat rust de grootste professionele spelers op de ATP- en WTA-circuits uit, maar ook alle andere spelers die op zoek zijn naar high-performance rackets. De vele assortimenten van het merk hebben veel spelers overtuigd; o.a. Rafael Nadal, Jo-Wilfried Tsonga, Dominic Thiem, Fabio Fognini, Benoît Paire bij de heren en Garbine Muguruza, Karolina Pliskova, Caroline Wozniacki, Liché Cornet en Johanna Konta bij de dames.

RACKETS VOOR ELKE SPELER

Babolat biedt verschillende gamma's van prestatierackets maar ook vrijetijdsrackets aan en richt zich tot een zeer gevarieerd publiek: de zowel vrijetijdsspelers als recreatieve spelers vinden zeker wat ze zoeken!
Dankzij de verschillende series rackets zoals de Pure Aero series, die kracht en spin bieden of de Pure Drive, die kracht en stabiliteit bieden en de Pure Strike, die controle en snelheid bieden, zullen spelers zeker het model vinden dat bij hen past.
Voor recreatieve spelers zijn er verschillende modellen in het Boost, Drive en Leisure gamma.

CREATIES SPECIAAL ONTWORPEN PER SEIZOEN 

Babolat biedt verschillende gamma's van prestatierackets maar ook vrijetijdsrackets aan en richt zich tot een zeer gevarieerd publiek: zowel een recreatieve speler, alsook een competitieve speler vindt er een model dat bij hem/haar past. Dankzij de grote keuze vinden spelers sowieso het ideale model voor hen! Zo is er de Pure Aero serie voor kracht en spin, de Pure Drive, die kracht en stabiliteit bieden en ten slotte de Pure Strike, die controle en snelheid bieden.
Recreatieve spelers zullen het ideale racket vinden in het Boost-, Drive- en Vrijetijdsgamma.

TECHNOLOGIEËN VOOR NÓG BETERE PRESTATIES

Babolat biedt via zijn R&D-team en zijn partnerschappen met andere industriële groepen zoals Chomarat en SMAC, voortdurend technologische innovaties aan op zijn rackets om u de beste prestaties te leveren.

Een van de technologieën is bijvoorbeeld Cortex Pure Feel die de trillingen in het frame zal verminderen om u meer comfort te bieden, maar ook FSI Spin die de vorm van de oogjes zal aanpassen om de beweging van de snaren te maximaliseren voor een beter effect, of Hybride Frame, een technologie die de voordelen van een vierkant frame combineert met de voordelen van een elliptisch frame om het racket krachtiger te maken en toch makkelijker te controleren.