Head tenniskleding heren

Filters

Fermer
Type
PRIJS

1-96 / 110

Product 1 tot 96 van de 110
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Filters

Fermer
Type
PRIJS

1-96 / 110

Product 1 tot 96 van de 110
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Ontdek ons brede assortiment tenniskleding voor heren op Tennispro.nl en combineer eenvoud en stijl!

HEAD: COMBINEER EENVOUD EN STIJL !

Gepassioneerd zijn door tennis betekent ook dat je moet kiezen voor een merk dat bij je past en uw stijl weerspiegelt. Head weet tennissers te verleiden met zijn eenvoudige maar stijlvolle tennisoutfits. De kledij is speciaal ontworpen voor tennis, er is een ruime keuze aan kleuren en stijlen. Head biedt vele mogelijkheden voor elk type speler.

De meest extravagante spelers zullen kiezen voor T-shirts, truien of tennisshorts met grafische ontwerpen en kleuren die hen in staat stellen zich te onderscheiden op de tennisbaan. Voor tennissers die de voorkeur geven aan soberheid, heeft Head ook eenvoudigere modellen met discrete kleuren die beter bij hun stijl passen.
Professionele spelers die het merk Head hebben gekozen zijn Marco Trungelliti, Peter Gojowczyk en Gastao Elias!

TENNISKLEDIJ VAN HEAD: HOOGSTAANDE TECHNOLOGIEËN!

Om echt te presteren, moet je weten hoe je de juiste outfit moet kiezen. Om je bij deze keuze te helpen en een constante vooruitgang en veel comfort te garanderen, heeft Head hoogwaardige technologieën ontwikkeld.

De ENDOdry-technologie maakt de afvoer van transpiratievocht mogelijk voor een snelle droging en optimale vochtafvoer. Head biedt tenniskleding met een perfecte pasvorm dankzij de ENDOfit-technologie. Tot slot is de uitstekende bewegingsvrijheid te danken aan de ENDOstretch-technologie.