Tennisschoenen heren

Filters

Fermer
PRIJS

1-96 / 343

Product 1 tot 96 van de 343
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Filters

Fermer
PRIJS

1-96 / 343

Product 1 tot 96 van de 343
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Net als de beste tennisspelers, kies je tennisschoenen voor  heren die het meest aansluiten bij je spel en stijl !

TENNISSCHOENEN VOOR HEREN : WELK MODEL PAST HET BESTE BIJ JOUW SPEELSTIJL?

Sport je, dan heb je het juiste materiaal nodig om jouw favoriete sport te beoefenen. Ook bij tennis! Goede tennisschoenen zijn van groot belang om comfortabel en veilig op de tennisbaan te bewegen. Voor elk type tennisser, baseline-speler, netspeler, dubbelspeler, wedstrijdspeler… heeft Tennispro een passend paar. Kies jouw favoriete model dat uitblinkt in dynamiek en lichtgewicht of eerder in steun en stabiliteit.

TENNISSCHOENEN : DE VOORDELEN VOOR UW VOETEN

Een snel voetenwerk tijdens een tenniswedstrijd vereist een goede hieldemping. Steviger dan een hardloopschoen, biedt de tennisschoen een uitstekende enkelsteun tijdens zijwaartse bewegingen. Tevens bieden tennisschoenen dynamiek om je te begeleiden tijdens voorwaarste sprints in het hedendaagse tennisspel.

TENNISSCHOENEN VOOR HEREN MET HOOGSTAANDE TECHNOLOGIEËN

Ontwikkeld voor professionele tennissers, zoals Nadal, Federer, Djokovic, Thiem, Tsonga, Dimitrov of Wawrinka, strijden de grootste tennismerken almaar om hun schoenen te perfectioneren voor zowel competitieve als recreatieve spelers. De adidas Primeknit, de Babolat Michelin-zool, de Nike Zoom Air of de Asics Gel maken allemaal deel uit van de huidige technologieën in de tennisschoenen voor heren.

TENNISSCHOENEN VOOR HEREN WETEN PERFECT STIJL EN COMFORT TE COMBINEREN!

Ga je voor topprestaties op de tennisbaan, dan verwacht je tennisschoenen die zowel stijlvol als kwalitatief zijn en net deze tennisschoenen voor heren zijn beschikbaar op Tennispro.nl. Maak je keuze uit een sober paar in effen grijs, zwart of wit of uit een kleurrijk paar. Kies je voor stijl of originaliteit. Wat je ook kiest, bij Tennispro vind je wat je zoekt!