Wie zijn wij?

De toekomst is niet wat er zal gebeuren maar wat wij zullen doen. (Henri Bergson)

Quelques chiffres

40+ WINKELS In Frankrijk en over de hele wereld
110 WERKNEMERS

49% AANVALLERS - 36% ALL ROUNDERS - 9% SLECHTE SPELERS - 6% EXPERTS IN DUBBELE FOUTEN - 100% GEPASSIONEERDE TENNISSERS

60 MERKEN BESCHIKBAAR
40+ LANDEN AANLEVEREN
1 PADEL-TERREIN
1 CONNECTED TENNISCOURT
1 330 000 BESPANNINGEN PER JAAR
2
 SAMENWERKENDE
BEDRIJVEN

DE GESCHIEDENIS VAN TENNISPRO

Groeien, vernieuwen, creëren… omdat we klantentevredenheid hoog in het vaandel dragen voor hen die ons al sinds 1981 vergezellen en voor hen die we als vaste klant mogen verwelkomen, en zo zijn er steeds meer.

Na de Minitel bespanmachines en de papieren catalogus, is Tennispro de digitale weg ingeslagen om nadien een heus netwerk aan speciaalzaken uit te bouwen (’s werelds belangrijkste netwerk aan tenniswinkels). Enkele sleutelmomenten die een belangrijke bijdrage leverden in de groei van ons bedrijf, die ons, sinds de oprichting, verrijken met nieuwe projecten en nieuwe ontmoetingen. We zijn ervan overtuigd dat dit nog maar het begin is van ons succesverhaal, samen met u!

ONTDEK ONS VERHAAL
HET TENNISPRO TEAM une équipe de passionnées

ONZE DIENSTEN

AANKOOPDIENST

Onze aankoopafdeling bestaat uit gepassioneerde tennissers die, in avant-première, de beste producten selecteren uit tenniscollecties van meer dan 60 grote merken. Onze aankopers spelen in op de trends en analyseren uw koopgedrag om zo goed als mogelijk te voldoen aan uw toekomstige verwachtingen.

Het hele seizoen lang blijven onze aankopers van textiel, schoenen en ander materiaal, in zeer nauw contact met onze leveranciers en volgen ze nauwlettend de verkopen en bestellingen op om het product naar uw wensen steeds ter beschikking te houden en dit tegen de beste prijs.

MARKETING

Ons marketingteam bestaat uit afdelingsverantwoordelijken, grafici, fotografen en videografen. Zij werken samen aan de voorstelling van ons aanbod met producten van meer dan 60 grote merken.

Door het ontwikkelen van vereenvoudigde navigatiemogelijkheden en het opgeven van volledige informatiefiches, helpt de marketing afdeling u bij uw zoektocht naar het gewenste product. Zo optimaliseren zij de klantenrelaties en streven ze ernaar om van elk bezoek aan onze site een succesvolle ervaring te maken..

Tennispro zit ook op social media voor een direct contact met tennisliefhebbers : Facebook, Youtube en Instagram

LOGISTIEK

In het magazijn van ruim 5000 m² stelt ons logistiek team voortdurend alles in het werk om de inkomende en uitgaande goederenstroom geordend te verwerken, om snel de nieuwste collecties ter beschikking te kunnen stellen, om uw bestellingen in de kortst mogelijke termijn te kunnen uitleveren en om onze franchise winkels in Frankrijk, België en Italië tijdig te kunnen bevoorraden.
Ze voeren een heuse strijd tegen de klok!

DE KLANTENDIENST

Een tennismatch winnen lukt niet zonder goede service...

Bij Tennispro is service net zo belangrijk ! Klantenservice dragen wij hoog in het vaandel dus staan onze medewerkers 5 op 7 klaar om u te begeleiden bij uw keuze en een antwoord te geven op vragen over betalingen, beschikbaarheid van een product, leveringstermijn, retourneren of andere.

Om onze klanten van dienst te zijn, beheersen onze medewerkers Frans, Spaans, Italiaans, Engels en/of Nederlands.

Contact

[email protected]
NL 085/888 16 15

[email protected]
BE 09/273 72 00

ONZE VACATURES

AFDELING SALES, WINKELS & FRANCHISE

Sinds 2015 heeft deze afdeling een netwerk van kwaliteitswinkels in Frankrijk en Europa ontwikkeld (meer dan 30 winkels geopend in twee en een half jaar).

De dienst “sales, winkels en franchise” biedt een ware ondersteuning voor al onze winkelteams, deze dienst begeleidt en adviseert hen gedurende het hele jaar, zodat u het Tennispro aanbod en diensten in de buurt vindt.

AFDELING PROMO & CLUBS

Deze afdeling beantwoordt aan de verwachtingen van al onze clubs en partners om de relatie tussen Tennispro en de tennissers te versterken.

Tennispro wil bijdragen in de ontwikkeling van tennis door een grotere betrokkenheid bij clubs, federaties en trainers, door hen een ruime catalogus aan te bieden, alsook door een vruchtbare samenwerking voor alle partijen. Meer dan 400 clubs onder contract genieten zo van tal van voordelen door de sponsoringpakketten, gunstige tarieven en extra kortingen voor hun leden.

AFDELING WEBBEHEER

Samen met de Marketing afdeling en de grafici, heeft de afdeling webbeheer als taak nieuwe functies te ontwikkelen, nieuwe pagina’s (zoals deze die u nu leest!) voor een nog betere ervaring bij het bezoeken van onze website, zowel op groot scherm, als op tablet of smartphone.

Onze webdevelopers besteden eveneens de grootste zorg aan klantentevredenheid.

DIENST BESNARING

Bestelt u uw materiaal op de Tennispro website, dan geniet u van een professionele bespanservice.

Al onze bespanners zijn professionals en ERSA gediplomeerd en leveren een racket af met snaren aangepast aan uw racket en uw speelstijl.

Een goede besnaring ligt aan de basis van uw spel dus laten onze bespanners niets aan het toeval over. Zij passen de beste technieken toe om spanningsverlies of onjuistheden te vermijden.

AFDELING EXPERT

Onze experts zijn live bereikbaar via Skype en nemen u mee naar het magazijn om u het gewenste product te tonen en er al uw vragen te beantwoorden.

Dit terwijl onze medewerkers van de dienst tuning uw racket aanpassen zoals een pro met een aanpassing in het balanspunt of gewicht bijvoorbeeld voor nog meer performance!

BOEKHOUDING

Onze boekhoudafdeling behandelt de betaling van leveranciers en allerhande kosten en volgt de betalingen op van onze klanten. Want zolang de betaling van de klanten goed geschiedt, zullen wij er zijn om u de gewenste artikels te bezorgen !

DE TENNISPRO CAMPUS

De campus, met een oppervlakte van 5000m2, bergt het ruime aanbod van meer dan 60 merken op in het centrale magazijn. De “open space” en de diverse vergaderzalen zijn heuse ontmoetingsruimtes en werkplaatsen voor onze 65 medewerkers van de campus, maar ook voor alle leveranciers die de toekomstige collecties komen voorstelen.

Onze campus is voorzien van een connected tenniscourt, verbonden aan het Playsight-systeem, en een padelcourt waar tal van producttests worden uitgevoerd om u het beste advies te kunnen verlenen.

Campus Tennispro