Le Coq Sportif tenniskleding heren

Filters

Fermer
Type
PRIJS

1-96 / 151

Product 1 tot 96 van de 151
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Filters

Fermer
Type
PRIJS

1-96 / 151

Product 1 tot 96 van de 151
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Ontdek ons ruime aanbod van Le Coq Sportif herentenniskleding op Tennispro.nl en combineer innovatie en prestaties!

TENNIS: EEN MODERNE EN TIJDLOZE STIJL MET LE COQ SPORTIF! 

Kies de tennisoutfit die het beste bij u past op Tennispro.nl. Le Coq Sportif heeft zijn klanten voor zich gewonnen met moderne en tijdloze modellen die zijn verfraaid met een "Franse" toets.

Tennissers die houden van Franse elegantie, maar altijd met een moderne uitstraling, vinden hier vele modellen van T-shirts, shorts, broeken, jassen, tennispolo's of truien die bij hen passen. Zodat iedereen zich kan onderscheiden met zijn eigen stijl, heeft Le Coq Sportif modellen met effen kleuren, maar met details die het verschil maken.

Professionele spelers die het merk Le Coq Sportif hebben gekozen: Richard Gasquet, Hugo Humbert, Calvin Hemery, Grégoire Barrère, Constant Lestienne.

TENNISKLEDING VAN LE COQ SPORTIF: FRANSE KWALITEIT! !

De beste zijn op de tennisbanen betekent ook weten hoe je voor herentenniskleding moet kiezen die aan je verwachtingen voldoet. Le Coq Sportif werkt dagelijks aan het verbeteren van de kwaliteit van haar producten, zodat deze altijd voldoen aan de behoeften van hun tennissers.

Geniet van Le Coq Sportif-kleding die u uitstekend comfort biedt op de tennisbanen. De verschillende modellen bieden ook optimale bewegingsvrijheid zodat u het beste uit zichzelf kan halen. Le Coq Sportif heeft hoogwaardige herentenniskleding ontwikkeld dankzij het Research & Development centrum.