K-Swiss tennisschoenen heren

K-SWISS

Filters

Fermer
Ondergrond
PRIJS

1-14 / 14

Product 1 tot 14 van de 14

Filters

Fermer
Ondergrond
PRIJS

1-14 / 14

Product 1 tot 14 van de 14

De K-Swiss tennisschoenen zullen je leven veranderen. Het Amerikaanse merk biedt schoenen van zeer goede kwaliteit aan die sowieso aan uw wensen zullen voldoen. Het merk is geïnspireerd door zijn sneakers om u een sportief en dynamisch design aan te bieden. K-Swiss schoenen zijn ideaal voor zowel recreatieve als competitieve spelers. Onze website Tennispro.nl heeft de meest efficiënte modellen geselecteerd, zodat u op de tennisbaan onverslaanbaar bent.

K-SWISS TENNIS : SCHOENEN OM NÓG BETER TE PRESTEREN

Sommige details zoals overgrips of stress kunnen een verschil maken tijdens een tenniswedstrijd. De kwaliteit van uw schoenen is een van de belangrijkste details! Weet dat K-Swiss tennisschoenen perfect bij u zullen passen. Op onze website vindt u verschillende modellen zodat u de juiste schoen voor kunt vinden. De modellen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, maten en voor meerdere oppervlakken.

K-SWISS SCHOENEN: VOOR IEDEREEN HET JUISTE MODEL

K-Swiss biedt met zijn vele modellen schoenen voor alle spelersprofielen.
Het bekendste en meest prestigieuze model van het merk is de Ultrashot, deze schoen met zijn verfijnd ontwerp is geschikt voor spelers die op zoek zijn naar comfort en duurzaamheid. Als u op zoek bent naar stabiliteit en ondersteuning, kies dan voor de K-Swiss Knitshot.
Voor agressieve en krachtige spelers raden wij de Hypercourt aan, als je daarentegen wilt gaan voor lichte en dynamische schoenen, kies dan voor de K-Swiss Express Light. Er zijn nog verschillende andere modellen beschikbaar met verschillende criteria en een onovertroffen prijs/kwaliteitsverhouding zoals Bigshot, Accomplish of Receiver.

K-SWISS TENNIS : KWALITETISSCHOENEN DANKZIJ MEERDERE INNOVATIES

De technologieën van het Amerikaanse merk hebben van K-Swiss een erkend en betrouwbaar merk gemaakt. De K-NIT Upper is gemaakt van wrijvingsbestendige garen om het comfort en de ademende werking van uw schoen te verbeteren. De uitzonderlijke duurzaamheid van de schoenen is te danken aan de Dura Wrap-technologie en het DragGuard-materiaal. De belangrijkste delen van de schoen zijn versterkt met rubber voor een betere slijtvastheid. Andere technologieën geven u een goede bewegingsvrijheid en lichte schoenen.

Het bestellen van K-Swiss tennisschoenen geeft u vele voordelen, dus profiteer van onze aanbiedingen op Tennispro.nl.