Wilson tennisschoenen junior

Filters

Fermer
MERK
Ondergrond
Niet-markerende zool
PRIJS

1-10 / 10

10 artikel(en)

Filters

Fermer
MERK
Ondergrond
Niet-markerende zool
PRIJS

1-10 / 10

10 artikel(en)

Ontdek onze selectie van Wilson junior tennisschoenen op onze website Tennispro.nl die prestaties en elegantie combineren. Met deze Wilson junior tennisschoenen kunt u uw kinderen de mogelijkheid geven om in de voetsporen van hun tenniskampioenen te treden. U vindt hier verschillende kleuren en maten naar ieders smaak.

ENKEL DE BESTE SCHOENEN VOOR UW KINDEREN 

Kiezen voor een Wilson junior schoen betekent genieten van stijl en prestaties. Uw kinderen moeten tijdens hun inspanningen goed ondersteund worden ! Kies daarom voor de Wilson Junior schoenen, ze zijn ideaal voor u en uw kinderen. Elke jonge tennisser, of hij nu competitief of recreatief speelt, heeft een paar schoenen nodig dat bij hem/haar past. De vooruitgang van uw kind is erg belangrijk, net als zijn uitrusting. Met Wilson junior schoenen, kiest u voor de juiste schoenen! 

WILSON JUNIOR SCHOENEN VOOR ELK TYPE SPELER 

Wilson tennisschoenen kunnen gebruikt worden om op alle oppervlakken te spelen. Zo kunnen uw kinderen het hele jaar door gebruikmaken van deze tennisschoenen. De junior Rush Pro, het aangepaste volwassen model, is er slijtvast en zorgt tegelijkertijd ervoor dat uw kinderen maximaal kunnen presteren. 

HOOGSTAANDE TECHNOLOGIEËN 

Wilson heeft verschillende schoenen met verschillende technologieën ontwikkeld om alle soorten spelers tevreden te stellen. Wilson junior schoenen hebben een voorvoetcoating voor een goede ondersteuning van de voeten. Bovendien is het dempingssysteem in de tussenzool gemaakt van DST-schuim en biedt het een uitstekend comfort. De schoenen zijn voorzien van een nieuwe Duralast off-road outdoor zool die een hoge sterkte en een uitstekend tractiepotentieel genereert. En tot slot bevatten de Wilson Junior schoenen een lichtgewicht mesh en kunstlederen bovendeel voor soepele en delicate bewegingen op de tennisbaan.