Lotto tennisschoenen heren

Filters

Fermer
Ondergrond
PRIJS

1-24 / 24

Product 1 tot 24 van de 24

Filters

Fermer
Ondergrond
PRIJS

1-24 / 24

Product 1 tot 24 van de 24

Ontdek onze selectie van Lotto tennisschoenen op Tennispro.nl. Lotto tennisschoenen staan bekend om hun betrouwbaarheid. Vele professionele spelers hebben zich bij Lotto aangesloten, waaronder Kevin Anderson, Aljaz Bedene en voormalig wereldleider David Ferrer. Lotto biedt vele modellen tennisschoenen aan en Tennispro.nl heeft de beste voor u geselecteerd.

LOTTO SCHOENEN DIE KWALITEIT EN PRESTATIES GARANDEREN

Elke tennisser is op zoek naar comfortabele schoenen en nog betere prestaties. U ook? Bestel dan hier uw Lotto tennisschoenen! Of u nu een beginner bent of ervaren: u vindt hier zeker wat u zoekt. Daarnaast heeft elk schoenmodel van het Italiaanse merk zijn eigen stijl. Lotto schoenen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, maten en voor meerdere oppervlakken (gravel, all court).

SCHOENEN VOOR ELK TYPE SPELER

Dankzij de verschillende modellen tennisschoenen die Lotto aanbiedt, bereikt het Italiaanse merk een maximaal aantal spelers. Sommige modellen benadrukken lichtheid en dynamiek, terwijl andere modellen de nadruk leggen op ondersteuning en comfort. Lotto Stratosphere schoenen, het bekendste high-end model van het merk, benadrukken stabiliteit en duurzaamheid. Het comfort is optimaal dankzij een uitzonderlijke hieldemping. Het Lotto Viper model geeft u ondersteuning en comfort terwijl de Ultrasphere u een gevoel van lichtheid en dynamiek geeft op de tennisbaan.

DE BESTE TECHNOLOGIEËN VOOR EEN KWALITEITSSCHOEN

Lotto is uitgegroeid tot een leider in de markt van de tennisuitrusting dankzij de betrouwbaarheid van zijn producten. Deze betrouwbaarheid is mede te danken aan de technologieën die op de producten zijn toegepast. Bij de schoenen vinden we de 3-S die zorgt voor een zijdelingse versterking om de bescherming van je enkel te verbeteren bij het glijden of opzij bewegen.  De RFC is een technologie die de levensduur, ondersteuning en voorvoetbescherming biedt. We kunnen ook veel andere technologieën noemen, zoals Grip Control om de grip op de grond te verbeteren.