30% extra korting bij aankoop vanaf 3 artikels, code ADINIKE30

New Balance tenniskleding heren

1-24 / 24

Product 1 tot 24 van de 24

1-24 / 24

Product 1 tot 24 van de 24

Ontdek ons brede assortiment New Balance herentenniskleding op Tennispro.nl en combineer dynamiek en prestaties!

TENNIS: EEN STIJL IN BEWEGING MET NEW BALANCE

New Balance verleidt zijn atleten met dynamische en kwaliteitsvolle modellen. De herentennisoutfits zijn ontworpen door New Balance om haar tennissers te veroveren met unieke modellen.

Spelers die van soberheid houden, gaan voor tennis T-shirts, broeken of truien in effen en neutrale kleuren. Voor degenen die de voorkeur geven aan dynamische modellen, zal New Balance perfect aan hun verwachtingen voldoen met herenkleding die kleuren, snitten of patronen heeft die beweging, dynamiek en energie in hun tenniskleding brengen. Soberheid en rust of dynamiek en beweging, iedereen kan kiezen uit New Balance herentenniskleding.

Professionele spelers die hebben gekozen voor New Balance: Milos Raonic!

TENNISKLEDING VAN NEW BALANCE: BEREIK UW TENNISDOELEN!

Presteer en word de beste op de banen en kies hier de beste tenniskleding om je te helpen je tennisdoelen te bereiken. New Balance heeft hoogwaardige technologieën ontwikkeld om elk van zijn tennissers te ondersteunen!

Blijf droog met de New Balance Dry-technologie die een snelle droging biedt, zodat u zich comfortabel voelt en goed kan presteren. De Water Resistant technologie beschermt je tegen de elementen. New Balance begeleidt u seizoen na seizoen perfect in uw tennisdoelstellingen met tennisuniformen met efficiënte technologieën.

DE ONLINESHOP
In tennis

SNELLE LEVERING
2 – 3 werkdagen

DE BESTE PRIJS
Garantie

ONZE PROFESSIONALS
Ter beschikking

NIET TEVREDEN
Geld terug

GRATIS AFHALING
In de winkel