Head junior tennisrackets

Filters

Fermer
Gewicht
Bladmaat
PRIJS

1-23 / 23

Product 1 tot 23 van de 23

Filters

Fermer
Gewicht
Bladmaat
PRIJS

1-23 / 23

Product 1 tot 23 van de 23

Head heeft juniorrackets voor alle toekomstige kampioenen. Zowel voor recreatieve als voor competitieve spelers is er een mooi aanbod. Head biedt kwalitatieve producten aan en is mede daardoor één van de leiders op de markt van tennisrackets. Veel topspelers kiezen voor Head als hun trouwe partner: Novak DjokovicAndy MurrayAlexander ZverevMaria SharapovaSloane Stephens.

HEAD HELPT BIJ HET LEERPROCES EN DE VOORUITGANG

Dankzij het ruime gamma aan modellen is Head uw partner van bij de start tot bij het spelen van competitie. Voor jonge spelers die vooral op zoek zijn naar plezier vind je rackets in aluminium. Voor zij die net dat beetje meer uit hun tennis willen halen, zijn er de rackets in grafiet. De populaire volwassenenrackets hebben een identiek model bij de juniorackets. Er is keuze uit de Extreme rackets die meer kracht en spin geven, de Radical modellen die gericht zijn op controle voor de baselinespelers, en de Speed rackets voor de allround spelertjes.

VOOR IEDEREEN EEN PASSEND HEAD RACKET

Head blijft zijn aanbod aan juniorrackets finetunen en heeft voor elk kind een aangepast racket (van 4 tot 12 jaar en van 19 tot 26 inch). Voor de meisjes is er een Maria Sharapova-model, voor de jongens een Novak Djokovic-model. Voor elke leeftijd, lengte en niveau is er een geschikt racket te vinden in het aanbod van Head.