Babolat tennisschoenen heren

Filters

Fermer
PRIJS

1-35 / 35

Product 1 tot 35 van de 35

Filters

Fermer
PRIJS

1-35 / 35

Product 1 tot 35 van de 35

Kies de Babolat tennisschoenen die beschikbaar zijn op Tennispro.nl. Het merk is leider op de Franse markt en heeft zijn effectiviteit bewezen. Het bedrijf is erin geslaagd om toptennissers zoals Fabio Fognini en Benoît Paire te overtuigen.

BABOLAT : DE GOEDE KEUZE VOOR TENNISSCHOENEN

Elke tennisser probeert schoenen te kiezen die bij hem/haar passen om zich comfortabel op de baan te voelen, maar ook om zijn/haar prestaties te verbeteren. Tennispro.nl biedt veel dergelijke modellen voor mannen. Babolat wil de spelers het hele seizoen ondersteunen door tennisschoenen aan te bieden voor alle soorten oppervlakken, waaronder gravel, harde of synthetische oppervlakken, gras of zelfs tapijt.

HET FRANSE MERK ZAL AAN AL UW WENSEN VOLDOEN

Met het brede assortiment Babolat-tennisschoenen vindt u ongetwijfeld het model dat u zoekt. Of u nu op zoek bent naar een goede prijs/kwaliteitverhouding, levensduur of lichtheid, Babolat heeft het juiste model voor u!
De Babolat Jet Mach II, gekozen door de Italiaan Fabio Fognini, is geschikt voor spelers die op zoek zijn naar lichtheid en dynamiek.
De Babolat Propulse Fury hebben Benoît Paire overtuigd. Het zijn schoenen voor spelers met een agressief profiel en veel zijwaartse bewegingen. De stabiliteit en ondersteuning van deze schoen zijn ook uitzonderlijk.
Babolat SFX zal spelers met een brede voet aanspreken. Ze bieden u een zeer goed comfort en een uitstekende duurzaamheid.
Naast deze tennisschoenen zijn er nog andere modellen te vinden zoals de Babolat Jet Mach I, Propulse Blast of Babolat Pulsion.
Bepaal uw selectiecriteria en kies het model dat het beste bij u past!

TECHNOLOGIEËN VOOR EEN PERFECTE SCHOEN

Babolat heeft zich al bewezen op de markt van de sportartikelen, dit is ook te danken aan de vernieuwing van de technologieën die in hun producten worden toegepast. Matryx 2.0 is bijvoorbeeld een geweven bovenzijde versterkt met zijdelingse draden om meer lichtheid en ondersteuning te brengen. De Michelin-zool, geïnspireerd op rallybanden, zal een uitstekende duurzaamheid hebben en uw bewegingen verbeteren. De KPRS X schokdemper maakt een betere schokabsorptie in het hielgebied mogelijk!