Nike tennisschoenen heren

NIKE

Filters

Fermer
PRIJS

1-7 / 7

7 artikel(en)

Filters

Fermer
PRIJS

1-7 / 7

7 artikel(en)

Ontdek op Tennispro de Nike tennisschoenen die al voor het beroemde duel tussen Nadal Federer zijn gebruikt!  Dimitrov, Kyrgios of Pierre-Hugues Herbert hebben ook gekozen voor Nike herenschoenen om hun prestaties te verbeteren! Zowel Nike gravel schoenen, als Nike schoenen voor harde oppervlakken zijn beschikbaar op onze website tennispro.nl.

KIES VOOR NIKE SCHOENEN OM NÓG BETER TE SPELEN

Kiezen voor een paar Nike herenschoenen is kiezen voor een combinatie van stijl en betere prestaties. Of je nu op zoek bent naar ondersteuning, comfort of dynamiek, het Amerikaanse merk zal aan al je verwachtingen voldoen! De keuze is erg groot: tennisschoenen voor gravel, harde oppervlakken of zelfs gras, het assortiment is breed en om de drie maanden zijn er nieuwe kleuren beschikbaar op de Tennispro website.

ER IS EEN MODEL VOOR ELK TYPE SPELER

De legendarische Nike Vapor (de nieuwe Air Zoom Vapor 10, opvolger van de Air Zoom Vapor 9.5) gedragen door Roger Federer is een schoen die comfort en dynamiek combineert, ideaal voor snelle spelers. De Nike Zoom Cage is ideaal voor spelers die op zoek zijn naar ondersteuning in hun zijwaartse bewegingen. De Cages zijn ideale schoenen voor spelers met modern en fysiek spel, zoals zijn grootste fan, Rafael Nadal. Voor spelers van tussenniveau heeft Nike twee modellen ontwikkeld met een onovertroffen prijs-kwaliteitverhouding. Het gaat dan enerzijds over de Nike Air Zoom Resistance die perfect is voor spelers die op zoek zijn naar kracht en stabiliteit en anderzijds over de Nike Air Zoom Prestige, perfect voor snelle en behendige spelers.

TECHNOLOGIEËN SPECIAAL ONTWIKKELD VOOR TENNIS

De bekendste Nike-technologie is het Nike Zoom Air-systeem in de hiel om de demping te optimaliseren. Daarnaast zijn de verschillende vetersystemen een sterk punt van Nike schoenen: Flywire-veters of het Dynamic Fit-systeem worden op diverse modellen toegepast. De Cage-schoenen zijn gemaakt met een resistent materiaal (Drag-On) op het bovenwerk.