nike

NIKE AIR ZOOM VAPOR PRO 2 PREMIUM HARDE ONDERGROND SCHOENEN

De Nike Air Zoom Vapor Pro 2 Premium harde-ondergrond schoen bouwt voort op de succesfactoren van de Vapor familie: comfort, snelheid en maximaal gevoel, en neemt het beste over van de vorige versies. Het ontwerp bestaat uit twee delen: de voorkant in mesh en de achterkant in synthetisch materiaal voor een zeer geslaagd twee-materialen effect. Het zwarte en grijze kleurenschema met metallic details houdt je in alle seizoenen op het veld.

Meer info
  • GRATIS verzending vanaf 75€
  • 14-dagen bedenktijd
-25%
€ 139,99
€ 104,95
Adviesprijs : € 139,99
1

Kies uw kleur

2

Kies uw maat

Kies uw Maat

Maattabel
loader
Loading

De Nike Zoom Vapor Pro 2 Premium Hardcourt schoen voor heren blijft bieden wat spelers zoeken in de Vapor serie, met behoud van de populairste eigenschappen van de vorige edities en met voortdurende verbeteringen.

Het eerste punt is het comfort dat deze schoen biedt. De instap van de schoen en het comfort binnenin zijn rechtstreeks overgenomen van de Vapor Pro 1, terwijl de verstevigde tong en het voetsteunsysteem ervoor zorgen dat je je volledig op je spel kunt concentreren.

Het tweede belangrijke aspect van Nike Vapor schoenen is hun dynamiek en nabijheid tot de baan. Om dit te bereiken is de Zoom Air technologie onder de voorvoet geplaatst om herstarts te vergemakkelijken. De voet is zo dicht mogelijk bij de grond geplaatst, zoals bij de Vapor 9, Vapor X en Vapor Pro modellen.

Het derde doel is het garanderen van een hoge duurzaamheid en perfecte grip. Hiervoor zorgt de versteviging rond de voorvoet, terwijl de zool is afgestemd op harde oppervlakken voor betere grip en meer controle bij het glijden.


Technische kenmerken:

- Nike Zoom Air: Technologie onder de voorvoet om herstarts te bevorderen
- Bovenwerk van mesh en synthetische materialen om lichtheid en duurzaamheid te combineren
- Veters voor een perfecte pasvorm in de schoen
- TPU zijbescherming tot aan de middenvoet om duurzaamheid te verbeteren
- Rubber verwijderd uit de minst slijtagegevoelige delen van de buitenzool voor meer lichtheid en gelijkmatigere slijtage

Technische kenmerken

Gewicht 318 g (schoenenmaat 42)
Kleur zwart en grijs
Ondergrond HARDE ONDERGRONDEN
Referentie FD6692-001
Niet-markerende zool Non

Speler die gebruik maakt van dit product

contact phone Telefonisch op het nummer 0858881615 (NL) of 092737200 (BE)

Van maandag tot vrijdag van 9u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u

contact mail Via e-mail

op het adres [email protected]
of door het contactformulier in te vullen.

* Adviesprijs leverancier