Night Session: 15% extra korting
Op adidas, Asics, Babolat, Head en Wilson schoenen met de code NIGHT15

Junior tennisrackets 26 inch

Filters

Fermer
GAMMA
PRIJS

1-20 / 20

Product 1 tot 20 van de 20

Filters

Fermer
GAMMA
PRIJS

1-20 / 20

Product 1 tot 20 van de 20

TennisPro heeft een ruim aanbod aan 26inch rackets voor beginnende, gevorderde en ervaren spelers. Je hebt de keuze uit verschillende modellen van de gespecialiseerde merken zoals Babolat, Wilson, Head, Prince, Pro Kennex en nog veel meer.

VAN AANLEREN NAAR COMPETITIE

Wil je kind starten met tennis of wil het vooruitgang maken? Scroll langsheen onze pagina met 26inch rackets die geselcteerd zijn door onze experts. Je vindt er rackets die aangepast zijn aan je kind tegen een goede prijs. Realiseer de droom van je kind met het racket van hun idool in junior versie. Je kan de rackets vinden van Roger Federer, Gaël Monfils, en vele anderen. als hobby of om competitie te spelen, we hebben het geschikte racket aangepast aan het niveau en de verwachtingen van je kind.

VOOR IEDERE SPEELSTIJL EEN RACKET

De 26inch rackets zijn ideaal voor kinderen tussen 140 en 155cm en van 10 tot 12 jaar oud. In dit uitgebreide gamma vind je rackets voor startende spelers. Deze rackets zijn ideaal om tennis te ontdekken en zijn gemaakt uit aluminium. Dat laat toe om sneller vooruitgang te maken aangezien ze heel wendbaar zijn. Spelertjes die wekelijks spelen en die richting competitie bewegen, kiezen beter voor een racket uit grafiet. Deze rackets beschikken over meer technologieën en voldoen meer aan de noden van deze spelers. De volwassenen rackets zijn tevens beschikbaar in junior versie voor de echte tennisfanaten.

TOPRACKETS

De voorgestelde 26inch rackets zijn voorzien van innovatieve technologieën die zorgen voor meer spin, meer wendbaarheid, een hogere tolerantie en meer kracht. Voor de competitiespeler stellen we graag het Head Graphene 360 Speed 26 racket voor van Novak Djokovic. Het zal je kracht, controle en wendbaarheid ten goede komen. Met dit racket kan je kind zijn tegenstander overweldigen met gecontroleerde slagen. Start je kind nog maar pas met tennis? Dan kan je kiezen voor het Wilson Blade 26 racket dat uitermate geschikt is voor kinderen die tennis als hobby beoefenen.

Twijfel niet om ons team te contacteren voor meer info of raad!