Head tennisschoenen dames

Filters

Fermer
MERK
Ondergrond
Maat
PRIJS

1-13 / 13

Product 1 tot 13 van de 13

Filters

Fermer
MERK
Ondergrond
Maat
PRIJS

1-13 / 13

Product 1 tot 13 van de 13

Head tennisschoenen zijn zeer hoogwaardige schoenen. Tennispro.nl heeft de beste Head-producten geselecteerd om u zo veel mogelijk tevreden te stellen. Het Oostenrijkse merk biedt schoenen met een klassiek design, maar ook een aantal veel meer originele modellen, zodat u zeker vindt wat u zoekt.

KIES HIER BIJ ONS VOOR HEAD TENNISSCHOENEN

Tennispro streeft ernaar u een uitstekende service te bieden, met name door haar deskundige service, waar u terecht kunt voor informatie of advies. Een goed paar schoenen is heel belangrijk voor tennisser; op onze website vindt u kwaliteitsvolle damesschoenen voor gravel of all court. Wij bieden ten slotte ook verschillende kleuren, assortimenten en een veelheid aan maten voor Head tennis schoenen.

HEAD TENNIS : EEN MODEL VOOR ELK TYPE SPELER

Het resultaat van een tenniswedstrijd kan in een paar details worden bepaald en vaak speelt de kwaliteit van uw schoenen een rol. Wat uw wensen ook zijn, Head kan aan al uw wensen voldoen. Een speler die ondersteuning en stabiliteit zoekt, kan kiezen voor het Head Revolt Pro-assortiment. U kunt dan genieten van een uitstekend comfort en een zeer goede demping. Voor meer dynamische spelers, moet je kiezen voor de Head Sprint Pro of de Head Sprint Team schoenen. Deze schoenen zorgen voor snelheid en een uitstekende dynamiek. Er zijn nog andere modellen als u op zoek bent naar een goede prijs/kwaliteitsverhouding zoals Head Brazers of Head Nitro.

HEAD KOOS VOOR DE NIEUWSTE TECHNOLOGIEËN VOOR DE HEAD DAMESSCHOENEN

Head staat wereldwijd bekend om zijn verschillende producten (tennisrackets, ski's, laarzen, ...) maar ook om zijn vermogen om nieuwe technologieën te vinden om zijn producten te verbeteren. De Head 4D-Shell technologie is bijvoorbeeld een ademende 4D-laag die je droog houdt en vocht afvoert. Het Energy Frame is een technologie die geïnspireerd is op skischoenen om de zijdelingse ondersteuning door TPU-onderdelen aan de zijkanten te verhogen. Tot slot beschermt de Drift Defense je tenen en de voorkant van je voet met een TPU-deel dat snelle slijtage voorkomt.