Tacchini tenniskleding heren

TACCHINI

Filters

Fermer
Type
Maat
PRIJS

1-94 / 94

Product 1 tot 94 van de 94

Filters

Fermer
Type
Maat
PRIJS

1-94 / 94

Product 1 tot 94 van de 94

Maak uw productkeuze uit onze Sergio Tacchini herentenniskleding collectie op onze website Tennispro.nl. Van sportswear-look tot meer dynamische stijlen, u vindt wat u wilt dankzij de brede scala aan keuzes.

TENNISKLEDIJ VAN SERGIO TACCHINI: MODERN EN UNIEK

Kiezen voor Tennispro.nl betekent kiezen voor kwaliteitsproducten van het merk Sergio Tacchini, dat u een brede scala aan tenniskleding biedt. U kunt stijl, prestaties en comfort combineren met onze tenniskleding. Er is een lifestyle-collectie die je elke dag kunt dragen dankzij de stijlvolle vintage-look in drie kleuren. Daarnaast kunt u ook sobere en elegante tenniskleding of meer originele sets dragen om op de tennisbanen te schitteren.
Vindt hier tenniskleding zoals T-shirts, polo's, shorts, broeken, jassen of truien, trainingspakken, accessoires zoals polsbandjes of petjes. Daarnaast kunt u de Monte Carlo-sportkledinglijn ontdekken, die werd gecreëerd voor het prestigieuze en emblematische Rolex Master-toernooi aan de Franse Rivièra, waar alle beste spelers ter wereld samenkomen om te vechten op de rots in een idyllische omgeving.

TENNISOUTFITS VAN SERGIO TACCHINI: OPTIMALISEER JE PRESTATIES!

Het merk Sergio Tacchini biedt verschillende technologieën. De Quick Dry-technologie laat bijvoorbeeld transpiratievocht verdampen, waardoor je altijd droog en koel blijft tijdens je tenniswedstrijden. Er is ook de UV-beschermingsfactor-technologie die werkt tegen ultraviolette stralen van de zon voor een betere bescherming.