Wilson tennistassen

Filters

Fermer
Maat
Thermische isolatie
Schoenenvak
PRIJS

1-41 / 41

Product 1 tot 41 van de 41

Filters

Fermer
Maat
Thermische isolatie
Schoenenvak
PRIJS

1-41 / 41

Product 1 tot 41 van de 41

WILSON : KIES VOOR ELEGANTIE EN STIJL

Wilson is een Amerikaans merk dat al sinds 1979 actief is op de tennismarkt en stijlvolle producten aanbiedt om tennisfans tevreden te stellen. Wilson tassen voldoen aan de eisen en behoeften van tennissers die hun sport- en tennisuitrusting willen opbergen, waarbij comfort, elegantie en eenvoud worden gecombineerd.
Wilson heeft alles bedacht om de best mogelijke organisatie te kunnen hebben. U vindt hier tassen met specifieke vakken om uw rackets, schoenen, accessoires of persoonlijke spullen in op te bergen. De website van Tennispro biedt u een ruime keuze aan Wilson tassen naar gelang uw behoeften, smaak en wensen.
Ook professionele spelers kiezen voor Wilson, zoals Roger Federer, Juan Martin Del Potro, Grigor Dimitrov, Serena Williams, of de Franse Gaël Monfils en Kristina Mladenovic.

ONTDEK DE VARIËTEIT AAN WILSON TENNISTASSEN

Onder de vele Wilson-tassen vindt u tijdloze modellen, die plaats biedt aan 1 tot 12 tennisrackets. In deze tassen kunt u al uw benodigde materiaal opbergen, zoals ballen, rackets, schoenen, grips, .... Uiteraard kunnen we de bekende modellen van het merk vinden, zoals de Wilson Federer DNA-tassen of het Wilson Super Tour en Wilson Team assortiment. Elke tas heeft meerdere opbergvakken die thermisch kunnen worden geïsoleerd. Alle modellen zijn verkrijgbaar in rugzakken voor mannen, vrouwen en junioren.

Wilson biedt een tennistas op maat, terwijl ze tegelijkertijd de stijlvolle en premium stijl van het merk tonen.