Onze service

Onze service

Productkwaliteit

Een nauwkeurige selectie in overleg met ’s werelds grootste fabrikanten van tennis- en sportartikelen verzekerd hoogkwalitatieve producten in het TennisproDW assortiment

Niet thuis? Geen probleem!

Al onze pakketten worden tweemaal aan de deur aangeboden. Bent u niet thuis als de bezorger komt, zal de volgende dag het pakket opnieuw worden aangeboden. Bent u de tweede keer wederom niet thuis, treft u een kaartje in de bus met daarop de instructies hoe u het pakket alsnog kunt ontvangen. U kunt het dan gedurende 3 weken ophalen op een postagentschap bij u in de buurt.

Ook heeft u de keuze om het pakket op een ander adres te laten leveren, bijvoorbeeld op uw werk. Dit kunt u aangegeven bij het plaatsen van uw bestelling. Geef hierbij de naam van het bedrijf of instelling waar u werkt én uw eigen naam en tel.nr. weer.

Niet tevreden, geld terug

Het is natuurlijk mogelijk om de bestelde artikelen te ruilen of te retourneren. Dit dient echter binnen 10 dagen te geschieden en ongebruikt in de originele verpakking. Let erop dat u het pakket voldoende frankeert en dat u bij afgifte een verzendbewijs ontvangt. 

De prijzen

De vermelde prijzen zijn geldig zolang de voorraad strekt, en inclusief 21% BTW . Alle voorgaande prijzen en condities vervallen hiermee. Het is mogelijk dat prijzen tussentijds worden verlaagd. Deze prijswijziging is effectief op het moment van aanpassing op de site. Er zijn nadien geen rechten aan te ontlenen. Samen met uw goederen ontvangt u een gespecificeerde factuur. Bedrijven of instellingen die een levering met BTW 0-tarief wensen, dienen vooraf contact op te nemen. Nadat het door de klant aangeleverde BTW-nummer is geverifieerd, kan de intracommunautaire levering plaatsvinden. Bewaar de factuur goed. Het is tevens uw garantiebewijs. Contacteer ons voor meer info. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9u30 – 12u30 en van 13u30 - 18u en op zaterdag van 10u – 13u.
Vanuit Nederland : Mail: info@tennispro.nl / Tel : 0031 (0)85/888 16 15
Vanuit België : Mail : info@tennispro.be / Tel : 0032 (0)78/48 51 13

Extra’s

Behalve het grote assortiment op onze site sturen wij u ook wekelijks onze "Tennispro Nieuwsbrief". U vindt hier talloze aanbiedingen en extra’s om van te profiteren. U dient zich hiervoor natuurlijk wel aan te melden. dat kan bij het aanmaken van uw account, of gewoon via de banner op de site.

Problemen tijdens het bestellen ?

Ondervindt u moeilijkheden bij uw bestelling online of heeft u vragen over de online bestelprocedure? Aarzel dan niet ons te contacteren. U kunt ons bereiken van maandag tot vrijdag van 9u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 18u, op zaterdag van 10u tot 13u.
Vanuit Nederland : Mail: info@tennispro.nl / Tel : 0031 (0)85/888 16 15
Vanuit België : Mail : info@tennispro.be / Tel : 0032 (0)78/48 51 13

DE ONLINESHOP
In tennis

SNELLE LEVERING
2 – 3 werkdagen

DE BESTE PRIJS
Garantie

ONZE PROFESSIONALS
Ter beschikking

NIET TEVREDEN
Geld terug

GRATIS AFHALING
In de winkel