Hydrogen tenniskleding heren

HYDROGEN

Filters

Fermer
Type
PRIJS

1-85 / 85

Product 1 tot 85 van de 85

Filters

Fermer
Type
PRIJS

1-85 / 85

Product 1 tot 85 van de 85

Ontdek ons brede aanbod van Hydrogen herentenniskleding op Tennispro.nl en combineer kwaliteit en originaliteit!

EEN ANTICONFORMISTISCHE STIJL MET HYDROGEN !

Gepassioneerd zijn betekent ook weten hoe je een tennisoutfit moet kiezen dat bij je past! Hydrogen bekoort zijn klanten luxeproducten in een onconventionele stijl. Op onze site vind je T-shirts, shorts, truien of broeken met originele en ongewone ontwerpen.

Tennissers die graag buiten de gebaande paden treden, zullen worden overtuigd door de tennisoutfits die in de verschillende assortimenten worden aangeboden. Hydrogen werkt er dagelijks aan zijn klanten een unieke stijl te bieden.

Professionele spelers die voor het merk hebben gekozen zijn: Fabio Fognini, Simone Bolelli, Nikoloz Basilashvili.

HYDROGEN TENNISKLEDIJ: PERFECTIONERING EN PRESTATIES

Om succesvol te zijn op de tennisbaan, moet je vertrouwen hebben in een merk dat uitmuntendheid nastreeft. Hydrogen verbetert dagelijks de kwaliteit en het technische karakter van haar herentenniskleding. Alle T-shirts, shorts, truien of broeken zijn door Hydrogen ontworpen om de sporters naar de overwinning te leiden.

Hydrogen biedt tenniskleding aan die gemaakt is van Carvico-stof, wat veel voordelen biedt. Je bent volledig vrij om te bewegen dankzij de rekbaarheid van de stof, je blijft droog dankzij de snelle droging en je bent ook beschermd tegen de zonnestralen.