Tennistassen 9 rackets

Filters

Fermer
Thermische isolatie
Schoenenvak
PRIJS

1-22 / 22

Product 1 tot 22 van de 22

Filters

Fermer
Thermische isolatie
Schoenenvak
PRIJS

1-22 / 22

Product 1 tot 22 van de 22

Tennispro.nl biedt u een ruime keuze aan tassen van 9 tennisrackets om te dragen tijdens uw volgende wedstrijden of trainingen. Kies uw ideale tas van vele merken die erkend zijn in de wereld van het tennis. U kunt ook de tassen en accessoires van uw favoriete speler kiezen. Kies de tas die het beste bij u past van Babolat, Wilson, Head, Pro Kennex, Yonex, Tecnifibre etc.....

KIES EEN TAS DIE BIJ U PAST

U bent een tennisser in hart en nieren en wilt genieten van het beste materiaal voor uw volgende wedstrijden? Wij hebben voor u een uitgebreid aanbod aan tassen geselecteerd die 9 rackets kunnen opbergen, aangepast aan uw verwachtingen en behoeften.

U heeft de mogelijkheid om de juiste tas voor uw tennisracket in verschillende maten te vinden. Wij vestigen uw aandacht op het materiaal dat door professionele spelers wordt gebruikt en bieden u de mogelijkheid om het aan te schaffen. Voor Novak Djokovic-fans bieden wij u de elegante en sobere Head Speed 9 rackets-tennistas aan. Het ontwerp van deze tas maakt het mogelijk om uw spullen op te bergen in meerdere compartimenten. Staat dit model je niet goed? Geen zorgen, andere modellen zijn voor u beschikbaar.

VOOR IEDEREEN EEN AANGEPASTE TAS

De tassen die worden aangeboden hebben voornamelijk twee hoofdcompartimenten die plaats bieden aan 9 rackets, schoenen, kleding en waterflessen. Ze hebben ook zakken met rits aan de voorkant of zijkanten om spullen binnen handbereik op te bergen. Tot slot kunt u ze op uw schouder of met de hand dragen dankzij een verstelbare gewatteerde riem. Draag je ze liever op je rug? Dit is mogelijk met de Endurance RackPack 9 racket-tennistas van Tecnifibre, ultra high performance en functioneel. De materialen die voor de productie van deze tassen zijn gebruikt, zijn door onze experts zorgvuldig geselecteerd voor optimale duurzaamheid en een uitstekend ademend vermogen om geuren te vermijden.