Tennisschoenen heren gravel

Filters

Fermer
PRIJS

1-96 / 136

Product 1 tot 96 van de 136
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Filters

Fermer
PRIJS

1-96 / 136

Product 1 tot 96 van de 136
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Veel gravel tennisschoenen zijn beschikbaar op onze website. U vindt hier Nike, Adidas, Babolat, Asics, Head, Yonex en Wilson gravel schoenen.... Tennispro streeft ernaar u een uitstekende service te bieden, met name door haar deskundige service, waar u terecht kunt voor informatie of advies. De gravel tennisschoenen die wij op onze site aanbieden zijn van hoge kwaliteit en zijn geschikt voor zowel amateur- als ervaren spelers.

GRAVEL TENNISSCHOENEN VOOR BETERE CONTROLE 

Tennissers die op zoek zijn naar een stabiel paar schoenen met goede ondersteuning om op gravel te spelen, kiezen best voor schoenen met een speciale gravel-zool. Ze hebben de bijzonderheid dat ze een strakke en diepe visgraatzool hebben om te voorkomen dat u op droge of natte grond uitglijdt. De zool zal meer grip bieden dan een conventionele schoen en u zult daarom nauwkeuriger zijn bij het glijden en bewegen.
Een ander voordeel van de speciale kleischoen is dat de slijtage van de schoen op dit oppervlak traag zal zijn. De zool is immers aangepast aan de oppervlakte en zal dus beter bestand zijn tegen de gravel.

GRAVEL TENNISSCHOENEN WORDEN GEKOZEN DOOR DE BESTEN

Gravel schoenen hoeven niet langer iets te bewijzen over hun effectiviteit. Alle tennissers spelen ermee, of ze nu amateurs of professionals zijn. De grootste speler aller tijden op gravel,  Rafael Nadal, speelt met specifieke gravel tennisschoenen. Ook Novak Djokovic, Alexander Zverev of de Franse Gaël Monfils spelen met deze schoenen. Elke speler vindt  hier het model en merk dat het beste bij hem past. Afhankelijk van de merken en modellen worden bepaalde kenmerken van de schoen benadrukt.

DES CHAUSSURES QUI VOUS PROPOSENT DIFFÉRENTS ATTRIBUTS

Onze site biedt u vele gravelmodellen. De koning van de gravel is de Nike Air Zoom Cage 3, die ideaal is voor spelers met krachtige en dynamische profielen. Bij Adidas vindt u de Barricade serie die u een uitstekende duurzaamheid en een zeer goede pasvorm biedt. Als je de voorkeur geeft aan het merk Asics en je bent een speler die op zoek is naar lichtheid en dynamiek, kies dan voor de Asics Gel Resolution.

Tennispro biedt u de mogelijkheid om een grote meerderheid van de merken met verschillende eigenschappen te vinden op de site. Bestel uw favoriete schoenen en profiteer van onze vele aanbiedingen!