adidas

ADIDAS DEFIANT SPEED GRAVEL TENNISSCHOENEN

De Adidas Adizero Defiant Speed gravel schoenen zijn perfect voor de dynamische speler met een lichte, voorwaartse beweging. Geïnspireerd op de Adizero Defiant Bounce, hebben deze schoenen een versterkt stoffen bovenwerk voor stabiliteit met behoud van comfort. Het witte, rode en blauwe ontwerp geeft kleur aan je outfit.

Meer info
eco tag
Primegreen: 50% gerecycleerde materialen
  • GRATIS verzending vanaf 75€
  • 14-dagen bedenktijd
-27%
€ 110,00
€ 79,90
Adviesprijs : € 110,00
1

Kies uw kleur

2

Kies uw maat

Kies uw Maat

Maattabel
loader
Loading

De Adidas Adizero Defiant Speed gravel tennisschoen is perfect voor spelers met een levendig en dynamisch voetenwerk, dankzij de lichte en geoptimaliseerde demping.
Verstevigingen in de hiel en voorvoet verbeteren de ondersteuning van de voet in de schoen voor meer stabiliteit met behoud van maximaal comfort. De tussenzool bevat het Bounce-systeem, dat de schok van de impact op de grond absorbeert en je maximale energie teruggeeft zodat je sneller kunt bewegen. Over elk detail is nagedacht om comfort, ondersteuning en dynamiek tijdens je tenniswedstrijden te bevorderen.

Technische kenmerken:

- De voorvoet is voorzien van Adituff-technologie met toegevoegd TPU om de weerstand te verhogen tegen de slijtagepunten die door de bewegingen van de tennisser worden gegenereerd.
- De buitenzool is voorzien van Adiwear-technologie en is gemaakt van zeer slijtvast rubber dat tractie biedt op alle ondergronden voor gemakkelijke bewegingen en richtingsveranderingen.
- De tussenzool is voorzien van Bounce-technologie voor meer demping en verlichting.

Technische kenmerken

Gewicht 313 g (schoenenmaat 42)
Kleur Wit, rood en blauw
Ondergrond GRAVEL
Referentie HQ8451
Niet-markerende zool Non
contact phone Telefonisch op het nummer 0858881615 (NL) of 092737200 (BE)

Van maandag tot vrijdag van 9u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u

contact mail Via e-mail

op het adres [email protected]
of door het contactformulier in te vullen.

* Adviesprijs leverancier