Head tennisschoenen heren

Filters

Fermer
Ondergrond
PRIJS

1-31 / 31

Product 1 tot 31 van de 31

Filters

Fermer
Ondergrond
PRIJS

1-31 / 31

Product 1 tot 31 van de 31

De herentennisschoenen van Head zijn uitstekende schoenen. Als u op zoek bent naar schoenen om uw prestaties te verbeteren, zoek dan op onze website Tennispro.nl de beste Head-producten, u zult tevreden zijn! Het Oostenrijkse merk biedt schoenen met een vrij sober ontwerp, maar ook veel meer originele ontwerpen voor een unieke look.

BESTEL HEAD TENNISSCHOENEN OP ONZE SITE

Een goed paar schoenen is een van de belangrijkste elementen in de uitrusting van een tennisser. Head biedt kwaliteitsmodellen voor zowel competitieve als recreatieve spelers. U vindt op onze website Head schoenen voor gravel maar ook voor alle andere oppervlakken. Wij bieden ook verschillende kleuren, assortimenten en een veelheid aan maten aan..

HEAD TENNISSCHOENEN: MODELLEN VOOR ELKE SPELER

Een paar schoenen kan het verschil maken in een tenniswedstrijd en je de overwinning brengen. Wat uw wensen ook zijn, Head speelt in op al uw behoeften. Een speler die op zoek is naar ondersteuning en stabiliteit kan kiezen voor de Head Revolt Team en Head Revolt Pro modellen. U kunt dan genieten van een uitstekend comfort en een zeer goede schokdemping. Voor meer dynamische spelers die op zoek zijn naar lichtheid, moet je kiezen voor Head Sprint Pro of Head Sprint Team schoenen. Deze schoenen zorgen voor snelheid en een uitstekende dynamiek. Andere modellen zijn beschikbaar als u op zoek bent naar een goede prijs/kwaliteitsverhouding zoals Head Brazers of Head Nitro.

HEAD TECHNOLOGIEËN VOOR KWALITEITSVOLLE SCHOENEN

Dat Head wereldwijd erkend wordt voor zijn verschillende producten (tennisrackets, ski's, schoenen, ...) is ook te danken aan het technische aspect. Voor schoenen zal de Tri N-R-G (triple effect) technologie de hielschokken opvangen, het middenvoetgebied stabiliseren en vervolgens de energie herverdelen. Hybrasion+ geeft u grip en goede weerstand dankzij het rubber. Tot slot helpt Lateral Control u om niet uit te glijden dankzij de toevoeging van laterale stabilisatoren. Er worden natuurlijk ook nog veel andere technologieën gebruikt.