Tecnifibre junior tennisrackets

Filters

Fermer
Gewicht
PRIJS

1-17 / 17

Product 1 tot 17 van de 17

Filters

Fermer
Gewicht
PRIJS

1-17 / 17

Product 1 tot 17 van de 17

Op onze website is een uitgebreid gamma aan Tecnifibre juniorrackets terug te vinden. Dit Franse merk voorziet niet enkel rackets voor starters, maar ook voor de gevorderde spelers. Ook spelers van de ATP Tour zijn overtuigt van de kwalitieit van Tecnifibre. Denk hierbij aan Daniil Medvedev en Jérémy Chardy.

EEN TECNIFIBRE RACKET VOOR ELKE SPEELSTIJL

Om alle spelers tevreden te stellen zijn er verschillende reeksen Tecnifibre rackets. De T-Fight serie is geliefd bij spelers die van controle houden, terwijl de T-Flash serie meer geschikt is voor spelers die kracht en spin wensen. De T-Rebound rackets werden speciaal voor meisjes ontwikkeld, ze beschikken over een grote wendbaarheid. Ben je een startende speler, kies dan voor een racket uit aluminium. Speel je al wat vaker of ben je een competitiespeler dan opteer je best voor een racket uit grafiet. Ongeacht uit welk gamma je een racket kiest, je zal versteld staan van de kwaliteit en de duurzaamheid.

VOOR ELKE LEEFTIJD EEN TECNIFIBRE RACKET

Tecnifibre blijft zich telkens opnieuw verbeteren en biedt kwaliteitsvolle rackets aan voor alle kinderen (van 3 tot 12 jaar en rackets van 17inch, 19inch, 21inch, 23inch, 24inch, 25inch en 26inch). Voor de jongste spelers is er het Bullit-model, wat perfect is om te starten. In dit uitgebruide gamma is voor elk kind een passend racket te vinden.