Babolat tennistassen

Filters

Fermer
Maat
Thermische isolatie
Schoenenvak
PRIJS

1-26 / 26

Product 1 tot 26 van de 26

Filters

Fermer
Maat
Thermische isolatie
Schoenenvak
PRIJS

1-26 / 26

Product 1 tot 26 van de 26

BABOLAT : EEN PRAKTISCH, KWALITEITSVOL EN STIJLVOL MERK

Babolat is het oudste merk dat zich heeft gespecialiseerd in tennis! Het merk heeft zich toegewijd aan tennis sinds 1975 en zet zich dagelijks in om topkwaliteit aan te beiden aan elke tennisfan.

De Babolat tennistassen vallen bij iedereen in de smaak en dat is vooral te wijten aan het feit dat ze praktisch, kwaliteitsvol en stijlvol zijn. Praktisch, aangezien ze beschikken over veel ruimte en verschillende compartimenten zodat u uw spullen netjes kan ordenen. Kwaliteitsvol, aangezien Babolat een rijke expertise heeft en steeds maximum aan comfort wil bieden. Stijlvol, aangezien het merk verschillende modellen en lijnen aanbiedt zodat iedereen een tas naar wens kan vinden.

Maak uw keuze in het ruime aanbod van tassen die geschikt zijn voor alle tennisfanaten die uitgedost willen zijn zoals het hoort met een stijl die niet onopgemerkt zal blijven.

ONTDEK DE VARIËTEIT VAN BABOLAT

In onze selectie aan Babolat tennistassen vindt u tassen die geschikt zijn voor 3 tot 12 rackets met verschillende compartimenten. In die tassen kan je ook andere zaken opbergen zoals uw onmisbare accesoires. Een gewild model is de Babolat Pure Drive, die zowel beschikbaar is als volwaardige tennistas, alsook in rugzakmodel. Ook de rugzak is voorzien van thermogeïsoleerde compartimenten.

Babolat brengt ook innovatie met een model dat uitbreidbaar is. Ontdek daarnaast ook de schoenentassen en andere die u kunt gebruiken voor andere activiteiten.

Wilt u een tas zoals de toppers, kies dan voor het model van Nadal, of de tas van Tsonga.