Tecnifibre Tennis

SLINGER BAG :
EEN NOG NOOIT EERDER GEZIENE BALLENMACHINE

Lichtgewicht en makkelijk draagbaar
In tegenstelling tot andere ballenmachines, die over het algemeen zwaar en omvangrijk zijn, zal de Slinger Bag u verrassen door zijn lichtheid (15 kg). Hij is speciaal ontworpen om overal mee naar toe te nemen en is gemakkelijk te vervoeren dankzij de wieltjes en het intrekbare handvat. De Slinger Bag is veel meer dan een ballenmachine, want je kunt er tot 3 rackets in meenemen, maar ook je accessoires (waterflessen, handdoeken, sleutels...)
Tijdsbesparing
Met de Slinger Bag, onbeperkt speelplezier! Om te kunnen spelen zonder onderbroken te worden tijdens uw trainingssessies, heeft de Slinger Bag een batterij met een autonomie tot 5 uur. U kunt hem opladen met de meegeleverde lader. Voor nog meer gemak en autonomie wordt de Slinger Bag geleverd met een draagbare afstandsbediening (aan/uit) die u gemakkelijk in uw zak kunt steken.
een compleet pakket
Ons pakket bevat een oscillator waarmee je over de baan kunt bewegen en alle tennisslagen kunt oefenen. Het heeft ook een vak dat tot 144 ballen kan bevatten. Als u klaar bent met trainen, kunt u met de meegeleverde ballenraper tijd besparen bij het oprapen van de ballen. Ten slotte kunt u al uw heldendaden filmen met de houder waarop u uw camera of mobiele telefoon kunt plaatsen.

IN DETAIL ONTDEKKEN KENMERKEN VAN DE SLINGER BAG

play button
40 ans Tennispro

Een hoger niveau schakelen!

Deze ballenmachine is speciaal ontworpen om aan alle aspecten van je spel te werken. Programmeer uw sessies en herhaal alle belangrijke tennisslagen (forehand, backhand, volley...). U zult in staat zijn om de snelheid van de bal aan te passen, evenals de hoogte dankzij 5 voorgedefinieerde posities. Heb je een wedstrijd op gravel voor te bereiden? De Slinger Bag zal uw beste aanwinst zijn dankzij het ingebouwde lifteffect.

clipboard
programmeer uw sessies
Snelle vooruitgang
clipboard
clipboard
regelbare balsnelheid
Ga van 16 tot 73 km/u, afhankelijk van je niveau en je wens
clipboard
clipboard
lift-effect
Aangepast aan de balsnelheid voor meer gelijkmatigheid
clipboard
clipboard
De oscillator: een grote troef om vorderingen te maken
De oscillator, geplaatst onder de Slinger Bag, zal willekeurig bewegen om het gevoel van een echte tennismatch na te bootsen.
clipboard