Levering - Betaling - Retouren

VERZENDKOSTEN

in Nederland / België
Totaal van uw bestellingTransporteurPrijs
Bestellingen vanaf €75* Gratis
Bestellingen onder €75* 6€ (NL) / 5.95€ (BE)
Bestellingen met zware artikels 15€

* M.u.v. zware artikelen (dozen ballen, baanmateriaal, bespanmachines, ...). 

AFLEVERSERVICE

Onze goederen worden verstuurd via DHL.

OP UW EIGEN ADRES

BIJ EEN TENNISPROWINKEL IN DE BUURT*.

* Momenteel bouwen wij een franchise netwerk uit van tennisspeciaalzaken. Momenteel openden reeds meer dan 30 winkels hun deuren (in Frankrijk, België en Italië). Uiteraard zoeken wij nog partners om ons netwerk te versterken. Heb je interesse, aarzel dan niet ons te contacteren !

Raadpleeg de lijst met onze winkels

Gevallen wordt uw pakket binnen 24 uur na de bevestiging van de bestelling en de ontvangst van de betaling verzonden.

ZENDING VOLGEN

Tennispro bevestigt de ontvangst van uw bestelling zodra deze door ons is ontvangen. U kunt de status van uw bestelling rechtstreeks vanuit uw klantgegevens volgen. Zodra uw bestelling klaar is en het magazijn verlaat, ontvangt u een verzendbevestiging met traceernummer om uw pakket te volgen. Wij raden u aan, bij ontvangst van het pakket en indien mogelijk in het bijzijn van de bezorger, uw zending te controleren op eventuele schade door het transport veroorzaakt.

BETALINGSMOGELIJKHEDEN

Om aan alle voorkeuren van betalen voor onze klanten te voldoen, hebben wij diverse betalingsmodules ingebouwd. Alle betalingen vinden plaats in een beveiligde omgeving.

BetaalmethodeBeschrijving
Met kredietkaart
De beveiligde transactie (alle betalingen zijn SSL gecodeerd) Worden direct via de bank afgehandeld en zijn afgezekerd met een 3d protocol.Bovendien gaat de betaling zeer snel waardoor uw bestellingen sneller afgehandeld worden, en in geval van retour zal het bedrag ook eenvoudig worden teruggestort op uw kaart.
Met Paypal
Betalen met uw paypal account. Nog geen Paypalaccount ? U kunt hem hier aanmaken : www.paypal.nl
Met ideal
Met iDeal kunt u veilig en vertrouwd uw aankopen online betalen. U kunt direct gebruik maken van iDeal zonder dat u zich daarvoor apart moet aanmelden. Voor meer informatie over betalen met iDEAL kunt u kijken op de officiële website: www.ideal.nl
Met Bancontact
Bancontact wordt een steeds populairdere manier van betalen in België. Het gebruik ervan is dan ook eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar. Als u ook gebruik wit gaan maken van Bancontact kunt u dit aanvragen bij uw bank. U krijgt dan een kaart en een PIN-code. Het is niet nodig om hiervoor een speciaal abonnement af te sluiten en er zijn ook geen extra kosten aan verbonden.
Bankoverschrijving
U kunt er ook voor kiezen om het vooraf aan ons over te maken. Hier zijn de nodige gegevens : Ons rek.nr. in Frankrijk :
IBAN : FR76 3000 3023 6000 0201 2136 817
BIC : SOGEFRPP
Adres : TENNISPRO, 11 rue des cigognes, CS40138, 67960 ENTZHEIM FRANKRIJK.
Reken met deze betaalwijze wel op een vertraging van ca. 8 dagen voor de ontvangst van uw bestelling.

RUILEN EN RETOUREN

Bent u niet helemaal tevreden met uw bestelling? U kunt tot 14 dagen na ontvangst van uw pakket de bestelling herroepen. U kunt ervoor kiezen om het product te ruilen of voor een terugbetaling. Volg de 4 stappen hieronder om te retourneren, c.q. te ruilen.

Retouradres

TENNISPRO KLANTENDIENST
Heirweg 21
9270 Kalken
BELGIË

DOWNLOAD HIER HET RETOURFORMULIER.

De verzendkosten voor de retour zijn voor uw rekening, behalve wanneer een verkeerd product werd geleverd of bij afgifte in onze winkel te Kalken (België). De verzendkosten voor het nieuwe artikel komen dan weer voor onze rekening.

Het volgen van de retourprocedure is geen vereiste voor de werkzame uitoefening van het herroepingsrecht.

KLANTENSERVICE

Heeft u verder vragen of een speciaal verzoek ? Aarzal dan niet om ons te contacteren per telefoon of per e-mail.

Telefonisch op het nummer
0858881615 (NL) of 092737200 (BE)

van maandag tot vrijdag van 9u30 tot 12u30
en van 13u30 tot 17u

VIA E-MAIL

op het adres [email protected]
of door het contactformulier in te vullen