Tennistassen

Filters

Fermer
Maat
Thermische isolatie
Schoenenvak
PRIJS

1-77 / 77

Product 1 tot 77 van de 77

Filters

Fermer
Maat
Thermische isolatie
Schoenenvak
PRIJS

1-77 / 77

Product 1 tot 77 van de 77

TENNISTASSEN : DE PERFECTE MIX TUSSEN FUNCTIONALITEIT EN STIJL

Om je comfortabel te voelen op de tennisbaan, is een goede uitrusting essentieel. Een goede uitrusting omvat tevens een tennistas aangepast aan je behoeften en materiaal.

Ontdek de tennistassen aangeboden door Tennispro, speciaal ontworpen voor een betere organisatie van al je spullen. Fel of sober van kleur, er is voor elk wat wils! Kies een eenkleurig, tweekleurig of meerkleurig design om perfect bij je outfits te passen. Van een rackethoesje tot een thermo-tennistas, van een tennisrugzak tot een sporttas, alles is verkrijgbaar bij Tennispro. Kies uit ons ruime aanbod aan tassen en vind de tas die je zoekt!

VIND DE TAS DIE HET BESTE BIJ JE PAST

Omdat tassen ook een modeaccessoire zijn en deel uitmaken van je stijl, is het erg belangrijk om je tennistas te kiezen op basis van je persoonlijkheid en uitstraling! De thermotennistas bestaat in verschillende maten. Plaats maximaal 15 rackets in een tas met 3 vakken of 2 rackets in een tas met 1 vak. Andere tassen hebben een specifiek isothermisch vak, dat rackets en snaren beschermt tegen temperatuurschommelingen of drankjes en etenswaren fris en vers houdt. Het is jouw beurt om lange wedstrijden te spelen of te trainen! Ontdek de modellen van BabolatWilsonHeadYonexTecnifibre en zelfs Nike; alle tassen die door de beste spelers worden gedragen, zijn beschikbaar bij Tennispro.

DE TENNISTAS ALS HANDIGE, MULTIFUNCTIONELE SPORTTAS 

Ook voor dagelijks gebruik of voor andere activiteiten is de tennistas uitermate praktisch dankzij de binnen- en buitenvakken en andere troeven. Zo kunnen de tennistassen makkelijk als allround sporttas worden gebruikt, als een voetbaltasfitnesstas of andere. Tennistassen zijn vaak ook voorzien van verstelbare riemen zodat je ze ook op de rug kan dragen als rugzak en je zo gaat genieten van optimaal draagcomfort.