Babolat junior tennisrackets

Filters

Fermer
Gewicht
PRIJS

1-29 / 29

Product 1 tot 29 van de 29

Filters

Fermer
Gewicht
PRIJS

1-29 / 29

Product 1 tot 29 van de 29

Ontdek ons uitgebreid aanbod aan Babolat juniorrackets, zowel voor startende als gevorderde spelertjes. Dankzij de producten van hoge kwaliteit is het Franse merk één van de leiders op de markt van tennisrackets. Meerdere topspelers verkiezen een racket van Babolat, waaronder Rafael Nadal, Dominic Thiem, Fabio Fognini, Benoît Paire, Jo-Wilfried Tsonga bij de heren, en Garbine Muguruza, Karolina Pliskova, Caroline Wozniacki, Alizé Cornet en Johanna Konta bij de dames.

BABOLAT RACKETS VOOR ELKE LEERFASE

Babolat heeft dankzij zijn kennis en knowhow in de tennissector een geschikt racket ontwikkeld voor elke jonge speler, ongeacht het speelniveau of de frequentie van het aantal speelmomenten. Er zijn rackets te vinden voor minitennis, starters en gevorderde spelers. De jongste en startende spelers kiezen het best een racket uit aluminium, competitiespelers kiezen daarentegen beter een model uit grafiet. De volwassenenrackets hebben een kwalitieitsvolle tegenhanger in de juniormodellen. Ook hier heb je keuze uit de Pure Aero modellen voor kampioenen die kracht en spin verkiezen, de Pure Drive rackets voor spelertjes die een krachtig en veelzijdig racket wensen, en tot slot, de Pure Strike modellen voor zij die veel controle en een plotse versnelling verkiezen.

EEN PASSEND BABOLAT RACKET BIJ ELKE LENGTE

Babolat blijft zijn aanbod continu verbeteren en heeft een kwalitieitsvol aanbod voor elk kind (van 3 tot 12 jaar en van 17 tot 26 inch). Voor de jonge startende spelers vind je rackets in een Rafa Nadal-versie zoals B'Fly en Ballfighter. In dit ruime gamma is dus zeker een racket naar ieders wens terug te vinden.