Asics tennisschoenen junior

Filters

Fermer
MERK
Ondergrond
Niet-markerende zool
PRIJS

1-14 / 14

Product 1 tot 14 van de 14

Filters

Fermer
MERK
Ondergrond
Niet-markerende zool
PRIJS

1-14 / 14

Product 1 tot 14 van de 14

Asics Junior tennisschoenen zijn perfect voor toekomstige tenniskampioenen. Onze site biedt voor jonge spelers alle modellen die door de grootste spelers worden gebruikt. De kwaliteit en het ontwerp van de schoenen hebben de beste spelers zoals Novak Djokovic, David Goffin en de Franse Gaël Monfils overtuigd. Door te kiezen voor Asics junior tennisschoenen, geef je je kinderen een kans om eruit te zien als hun favoriete spelers.

ALS U KIEST VOOR ASICS JUNIOR TENNISSCHOENEN, DAN KIEST U VOOR PLEZIER EN BETERE PRESTATIES

Door een Asics-tennisschoen voor je kind te bestellen, kies je voor comfort, dynamiek en ondersteuning. Deze schoenen zullen je kinderen tevredenstellen dankzij hun sportieve en agressieve ontwerp. Of je nu op zoek bent naar gravel of all court schoenen, je vindt zeker wat je zoekt bij het bekijken van de verschillende assortimenten van dit Japans merk. Onze site biedt alle modellen aan in verschillende kleuren en voor alle maten. Daarnaast zetten wij ons in om je een kwaliteitsservice te bieden, met name via onze deskundige service, waar je contact mee kan opnemen als je informatie of advies nodig hebt.

VERSCHILLENDE MODELLEN OM IEDEREEN TEVREDEN TE STELLEN 

Jonge spelers die op zoek zijn naar schoenen met een uitstekende levensduur en ondersteuning, kiezen best voor het beroemdste model, de Junior Asics Gel Resolution. Deze biedt weerstand en dynamiek voor alle spelers met agressieve bewegingen. Voor minder agressieve spelers, is de Asics Gel Game Junior ideaal. Deze schoenen geven je een grote stabiliteit en comfort. Dit is een schoen die zowel competitieve als recreatieve spelers tevreden zal stellen.

TECHNOLOGIEËN DIE VOOR UITZONDERLIJKE KWALITEIT ZORGEN

Dat Asics schoenen van zo'n hoge kwaliteit aanbiedt, is ook te danken aan de technologieën die voor hun producten worden gebruikt. Tot deze technologieën behoort I.G.S., die, dankzij de inkepingen die de schoen ondersteunen, de voet een meer natuurlijke beweging geeft. Rearfoot en Forefoot Gel zorgt voor een fenomenale schokdemping. Om ervoor te zorgen dat spelers met universele voeten of brede voeten zich goed voelen in Asics schoenen, is bovendien de PHF-technologie toegepast. Het is een memory foam dat het mogelijk maakt om het schoeisel aan te passen aan verschillende voeten.