Lotto tennisschoenen dames

Filters

Fermer
MERK
Ondergrond
PRIJS

1-12 / 12

Product 1 tot 12 van de 12

Filters

Fermer
MERK
Ondergrond
PRIJS

1-12 / 12

Product 1 tot 12 van de 12

Lotto tennisschoenen voor vrouwen staan over de hele wereld bekend om hun kwaliteit. Vele professionele spelers hebben zich al voor Lotto schoenen gekozen, zoals Agnieszka Radwanska, Elise Mertens en de Franse Alizé Cornet. Lotto biedt vele modellen tennisschoenen aan en Tennispro.nl heeft de beste voor u geselecteerd.

LOTTO SCHOENEN GARANDEREN EFFICIËNTIE EN RESULTAAT

Alle spelers zijn op zoek naar de best presterende tennisschoenen, kiezen best voor Lotto-schoenen. Elk schoenmodel van het Italiaanse merk heeft zijn eigen stijl. Lotto damesschoenen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, verschillende maten en voor meerdere oppervlakken zoals gravel of all court. Door te bestellen via onze website bent u verzekerd van een goede service, met name dankzij onze deskundige hulp die u kunt contacteren voor advies of informatie.

LOTTO DAMESTENNISSCHOENEN: EEN MODEL VOOR ELK TYPE SPELER

Dankzij de verschillende modellen schoenen die Lotto aanbiedt, kan het Italiaanse merk zoveel mogelijk vrouwelijke tennissers bereiken. Sommige modellen benadrukken lichtheid en dynamiek, terwijl andere modellen de nadruk leggen op ondersteuning en comfort.  De Lotto Stratosphere, het bekendste high-end model van het merk, benadrukt stabiliteit en duurzaamheid. Het comfort is optimaal dankzij een uitzonderlijke hieldemping. De Lotto Viper biedt u ondersteuning en comfort, terwijl de Esosphere met zijn zeer aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding ideaal is voor agressieve spelers. U vindt er ook andere modellen zoals de Lotto Superrapida of de Lotto Raptor.

LOTTO: TECHNOLOGIEËN VOOR HOOGSTAANDE KWALITEIT

Lotto geeft u toegang tot kwaliteitsschoenen, met name dankzij de technologieën die het bedrijf heeft ontwikkeld. De sT2 Stratosphere technologie biedt u een dempingssysteem dat wordt gekenmerkt door een elastisch element bij de hiel. De elastometrische samenstelling zorgt voor een meer uniforme opbrengst. Heel Control zorgt voor een goede ondersteuning en controle in de hiel tijdens de wedstrijden. ReactiveArch-technologie zorgt voor een goede energieterugkoppeling tijdens zijwaartse bewegingen. De holle vorm van de schoen maakt het mogelijk om flexibel te zijn op elke stap en daardoor een goede energieteruggave en stabiliteit te hebben. Het Italiaanse bedrijf innoveert elke dag om u de best mogelijke producten aan te bieden.