Laatste afprijzing : 10% extra korting op solden met de code SALES10

Exclusieve Tennispro dienst : Personaliseer uw racket !

innovation

Exclusieve Tennispro dienst

joueur

Speel nu als een pro: laat uw materiaal tunen !

De hedendaagse samenleving stelt ons in staat alles naar wens aan te passen : onze wagens, ski's, smartphones, kleding, schoenen (kleur, design, performance)... Ook sport, en vooral tennis, vereist steeds meer : betere prestaties van het lichaam en geest, betere recuperatie, aangepaste voeding,... maar ook van het materiaal wordt meer verwacht, want het juiste racket is een belangrijke troef voor de progressie en prestatie van de speler.Niet enkel professionele spelers verdienen het perfecte racket. Ook u! Laat uw rackets perfectioneren door onze experts voor betere performance.

Vertrouw uw racket toe aan onze tuningdienst voor eenvoudige tuning (rackets matchen) of complexe tuning (gepersonaliseerde aanpassingen).
Solution

1- DE EENVOUDIGE TUNING : HET “MATCHEN VAN RACKETS”

Tunen voor geheel identieke rackets
1

Onze bevinding

RACKETS MET VERSCHILLENDE KENMERKEN
Twee rackets van hetzelfde model, ongeacht het merk, kunnen tot 20g van elkaar verschillen in gewicht of hun balanspunt kan tot 1cm afwijken.

BIJVOORBEELD :

Raquette
Poids
Gewicht
Equilibre
Balanspunt
Vermelding 285g 33cm
Werkelijkheid 275 tot 295g 32 tot 34cm
2

De gevolgen

MINDER GOEDE PERFORMANCE VAN DE SPELER.
Verschillende eigenschappen beïnvloeden de speelkwaliteit van de speler. Dit verschil neem je waar in :

Gevoel
Wendbaarheid
Controle
Kracht
Swingweight
3

De conclusie

DOEL : REGELMAAT EN PROGRESSIE
Wenst u meer regelmaat en efficiëntie in uw tennisgame, dan laat u uw rackets vakkundig matchen zodat u, met een gerust hart, de strijd aangaat met twee of meerdere identieke rackets.

Raquette = Raquette

2- DE COMPLEXE TUNING : DE “GEPERSONALISEERDE AANPASSINGEN”

Een tennisracket moet overeenkomen met de karakteristieken van de speler (speelstijl, techniek, bewegingen, morfologie ...) en moet aangepast en gepersonaliseerd worden om zo goed mogelijk bij de speler te passen, bij de speler zelf en zijn spel. Stel je voor : Laurel en Hardy op het tenniscourt... met hetzelfde racket? Neen, onmogelijk!

De complexe tuningdienst maakt het mogelijk om het racket van een speler te optimaliseren om hem zo goed mogelijk te laten presteren. Vooralsnog was dit enkel mogelijk voor de elite en voor professionele spelers, maar dankzij Tennispro kan elke speler zijn racket laten tunen.

Reeds tal van professionele spelers vertrouwen hun rackets toe aan onze tuningdienst. Wij bieden u ook de mogelijkheid om van deze dienst te genieten, om uw prestaties te optimaliseren, meer zelfvertrouwen te winnen, blessures te vermijden...

Hoe gaan we te werk ?

We analyseren de noodzaak en passen verschillende parameters en basisspecificaties van uw racket(s) aan

  • Het gewicht : Gewicht aanpassen (door loodstrips, e.d. ...) om de gewenste doelstellingen optimaal te bereiken (kracht, wendbaarheid, stabiliteit ...)
  • Verdeling van het gewicht
  • Het balanspunt van het racket om bepaalde eigenschappen te optimaliseren zoals kracht, wendbaarheid, stabiliteit, effect...
  • De gripmaat om zo goed mogelijk te passen bij de morfologie van de speler
  • Plaatsen van de grip (linkshandig, rechtshandig...)
Prijs complexe tuning 60€ PP

CONTACTEER ONS

Meer info nodig ?

Contacteer onze Klantendienst ! Vanuit Nederland :

Tel :0031 (0)85/888 16 15
Mail :[email protected]

Contacteer onze Klantendienst ! Vanuit België :

Tel :0032 (0)9/273 72 00
Mail :[email protected]