Mizuno tennisschoenen heren

MIZUNO

Filters

Fermer
Ondergrond
PRIJS

1-20 / 20

Product 1 tot 20 van de 20

Filters

Fermer
Ondergrond
PRIJS

1-20 / 20

Product 1 tot 20 van de 20

Maak een keuze uit onze selectie van Mizuno tennisschoenen beschikbaar op onze website Tennispro.nl. Het Japanse merk dat in 1906 in Osaka werd opgericht, is een bekend tennismerk in de wereld. Het merk rust verschillende professionele tennissers zoals Roberto Bautista-Agut en Marcos Bagdatis uit.

MIZUNO TENNISSCHOENEN VOOR NÓG BETERE PRESTATIES

De Mizuno tennisschoenen bieden u een combinatie van prestaties en elegantie. Het merk toont een brede selectie van tennisschoenen die alle spelers zullen bevallen. Deze modellen zijn perfect voor zowel beginners als gevorderden. Ze zijn ook voorzien van vele technologieën, zodat u zich kunt uitleven op de tennisbaan.

MIZUNO TENNIS : VOOR ELKE SPELER DE JUISTE SCHOEN

Er zijn verschillende series Mizuno schoenen. Allereerst is de Wave Exceed Tour het topmodel dat door professionele tennissers wordt gedragen. Deze schoen, beschikbaar voor harde oppervlakken of gravel, geeft u een uitstekende ondersteuning en weerstand, terwijl hij toch licht van gewicht blijft. Met zijn herwerkt design heeft u een unieke stijl op de tennisbaan. Daarnaast zijn de Wave Intense schoenen ontworpen voor competitieve spelers met normale tot brede voeten. En tot slot zorgt de Wave Exceed serie met een goede prijs/kwaliteit-verhouding voor lichtheid en schokdemping.

TECHNOLOGIEËN TOEGESPITST OP TENNIS

De Mizuno herenschoenen zijn gemaakt met verschillende technologieën voor een kwaliteitsvolle schoen. De Wave-zool is de meest effectieve technologie voor schoenen. Het garandeert een betere verdeling van de schokgolf op het moment van inslag op de grond, waardoor een ideale balans tussen effectieve demping en uitstekende stabiliteit wordt gewaarborgd. Daarnaast is er de Premium Insock met een uitneembare binnenzool. De 3D-Solid is dan weer een bovenwerk dat het hoogste niveau van comfort en duurzaamheid biedt. Dankzij de D-Flex Groove en SR-Touch, zal de schoen flexibel en responsief zijn. Bovendien levert de PoWnCe-technologie een nieuwe tussenzool voor een betere demping. En tot slot maakt de U4IC een verbetering van de tussenzool mogelijk om een groot comfort en meer lichtheid te bieden.