mizuno

MIZUNO WAVE ENFORCE TOUR PADEL/GRAVEL SCHOENEN

De Mizuno Wave Enforce Tour gravel padelschoen is de nieuwste innovatie van het Japanse merk. Hij zal in de smaak vallen bij spelers die op zoek zijn naar stabiliteit, maar ook de baan willen domineren dankzij krachtige slagen en een geweldige baandekking. Het blauwe, groene en zwarte ontwerp biedt een pittige, dynamische stijl dankzij het patroon op de tussenzool.

Meer info
eco tag
70% gerecycled materiaal op de bovenkant
  • GRATIS verzending vanaf 75€
  • 14-dagen bedenktijd
-22%
€ 160,00
€ 124,95
Adviesprijs : € 160,00
1

Kies uw kleur

2

Kies uw maat

Kies uw Maat

Maattabel
loader
Loading

De Mizuno Wave Enforce Tour gravelschoen is ontworpen voor wedstrijdspelers met normale tot grote voeten die het spel vanaf de baseline willen controleren.
De schoen heeft een 3D-Solid bovenwerk dat lichtheid en duurzaamheid combineert voor maximaal comfort zonder angst voor slijtage. Dankzij de stabiliteit kun je je volledig op je spel concentreren dankzij de technologieën, zoals Dyna-Heel Lock, maar ook dankzij de vele verstevigingen die je voet ondersteunen.
Dankzij de demping kun je je volledig op je spel concentreren, dankzij de Wave en Premium Insock technologieën die de schokken van de impact van je voet op de grond afvoeren en je comfort verbeteren.
Enerzy en Enerzy Core technologieën zijn aanwezig in de tussenzool en geven je maximale dynamiek door de energie die je gebruikt tijdens het hardlopen te herverdelen. Dit zijn de schuimen met de hoogste prestaties die Mizuno ooit heeft gemaakt.

Technische kenmerken:

- Mizuno Wave: Geïnspireerd door de natuur is de Wave-zool de meest efficiënte technologie voor zolen. Het zorgt voor een betere verdeling van de schokgolf bij impact met de grond en biedt een ideale balans tussen uitstekende demping en effectieve stabiliteit.
- Premium inlegzool: Uitneembare inlegzool van hoog niveau voor comfort en demping.
- X10: Duurzaamheid en tractie. X10 is een carbonrubber dat de slijtvastheid van de buitenzool verhoogt en meer tractie biedt in de hiel. X10 is aangebracht in het gebied waar slijtage van nature het grootst is.
- Mizuno Enerzy: Foam geïntegreerd in de voetzool om het reactievermogen en de energieteruggave bij het veranderen van richting te verbeteren.
- Mizuno Enerzy Core: Het schuim met de hoogste prestaties dat ooit door Mizuno is gemaakt. Het is zeer elastisch voor verbeterde energieteruggave.
- 3D-Solid: Bovenwerk dat lichtheid en duurzaamheid combineert met ademend vermogen.
- u4ICx: Lichte tussenzool met uitstekende demping.
- Dyna-Heel Lock: toegevoegd stuk in de hiel om de stabiliteit te verbeteren
- D-Flex Groove: vorm die de pas verbetert en het instappen vergemakkelijkt
- Bovenwerk gemaakt van 70% gerecycled materiaal

Technische kenmerken

Gewicht 337 g (schoenenmaat 42)
Kleur Blauw, zwart en groen
Ondergrond GRAVEL
Referentie 61GB2306-67
Niet-markerende zool Non
contact phone Telefonisch op het nummer 0858881615 (NL) of 092737200 (BE)

Van maandag tot vrijdag van 9u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u

contact mail Via e-mail

op het adres [email protected]
of door het contactformulier in te vullen.

* Adviesprijs leverancier