Mizuno tennisschoenen dames

MIZUNO

Filters

Fermer
MERK
Ondergrond
Maat
KLEUR
PRIJS

1-5 / 5

5 artikel(en)

Filters

Fermer
MERK
Ondergrond
Maat
KLEUR
PRIJS

1-5 / 5

5 artikel(en)

Mizuno damesschoenen worden door veel spelers gekozen vanwege hun effectiviteit op de tennisbaan. Het Japanse merk, opgericht in 1906, rust professionals zoals de Nederlandse Kiki Bertens uit. Onze site biedt u het merendeel van de Mizuno damesschoenenmodellen om aan alle spelersprofielen te voldoen. Daarnaast zetten wij ons in om u een kwaliteitsservice te bieden, met name via onze deskundige service, waar u contact mee kunt opnemen als u informatie of advies nodig heeft.

MIZUNO TENNIS: SCHOENEN DIE U HELPEN OM NOG BETER TE PRESTEREN

Een van de bijzonderheden van de Mizuno damesschoen is het vermogen om prestaties en elegantie te combineren. Dit zijn schoenen die geschikt zijn voor zowel beginners als ervaren spelers. Tennispro biedt Mizuno gravel of all-court schoenen met verschillende designs/kleuren en voor alle maten. 

EEN MIZUNO SCHOENPAAR VOOR ELK TYPE SPELER

Afhankelijk van uw wensen, kunt u kiezen voor specifieke Mizuno-schoenen. Als u op zoek bent naar zeer comfortabele schoenen om blaren te vermijden en u veilig te voelen, kies dan voor de Mizuno Wave Exceed Tour. Dit is Mizuno's topmodel, dat door veel spelers is gekozen. Zij die lichte schoenen willen, kiezen best voor de Mizuno Wave Exceed. Tot slot, als u op zoek bent naar een zeer goede prijs/kwaliteit-verhouding, kies dan de Mizuno Wave Intense schoenen. 

TECHNOLOGIEËN VOOR KWALITEITSVOLLE SCHOENEN

Aan het technische aspect, heeft het Japanse bedrijf veel gewerkt. Om goede modellen aan te bieden, heeft Mizuno vele technologieën ontwikkeld. Mizuno Wave-technologie geeft u bijvoorbeeld de beste binnenzool die beschikbaar is. Het garandeert immers een betere verdeling van de schokgolf op het moment van impact met de grond, waardoor een ideale balans tussen uitstekende demping en effectieve stabiliteit wordt gewaarborgd. Ook is er de 3D-Solid-technologie: het is een uniek bovendeel dat comfort en duurzaamheid biedt. Nog veel andere technologieën zijn aanwezig bij de Mizuno damestennisschoenen zoals de X10 (goede tractie) of de D-Flex Groove en SR-Touch die een flexibele en responsieve schoen bieden.