Babolat tennisschoenen dames

Filters

Fermer
MERK
PRIJS

1-23 / 23

Product 1 tot 23 van de 23

Filters

Fermer
MERK
PRIJS

1-23 / 23

Product 1 tot 23 van de 23

Ontdek op Tennispro.nl de vele modellen Babolat-tennisschoenen voor vrouwen. Babolat is een Frans merk dat sinds 1875 bestaat. Er zijn Babolat schoenen voor harde oppervlakken, Babolat schoenen voor gravel en synthetische oppervlakken.

BABOLAT TENNISSCHOENEN OM NOG BETER TE PRESTEREN

Het merk Babolat heeft een brede scala aan producten die zijn ontworpen met stijl en prestaties in het achterhoofd. Babolat is erin geslaagd om deze twee parameters te combineren die samenwerken om van hun tennisschoenen een succes te maken. Bovendien is er voor elk wat wils: wie op zoek is naar een eenvoudig model vindt hier zeker wat hij zoekt, terwijl wie zich wil onderscheiden op de baan, kiest voor een origineel en kleurrijk model.

EEN BABOLAT TENNISSCHOEN VOOR ELK TYPE SPELER

Babolat heeft verschillende series tennisschoenen voor vrouwen ontwikkeld. Te beginnen met de Jet Mach II en I voor meer stabiliteit en meer lichtheid. Daarnaast zijn de Propulse Fury en Propulse beschikbaar voor spelers met agressief spel. De Jet schoen kan geschikt zijn voor padelspelers. En tot slot hebben de Propulse Blast, Propulse Team, SFX en Pulsion een uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding.

HOOGSTAANDE TECHNOLOGIEËN OM UW SPEL TE OPTIMALISEREN 

Babolat heeft meerdere technologieën ontwikkeld om uw sensaties en prestaties te verbeteren. Ten eerste is de MatrYX 2.0 technologie een geweven bovenzijde versterkt met zijdelingse draden om u lichtheid en ondersteuning te geven. Active Flexion is een door Babolat gepatenteerde technologie die de wendbaarheid optimaliseert en de precisie en snelheid van de beweging bevordert. Michelin en Babolat hebben hun krachten gebundeld om een zool te creëren die aangepast is aan elke maat. De nieuwe S-vormige spike maakt een snelle en multidirectionele beweging mogelijk. De slijtvastheid wordt versterkt door de exclusieve vormgeving van het rubber. KPRS-X is een nieuwe technologie ontwikkeld door Babolat om de hieldemping te optimaliseren. OrthoLite is ten slotte een zool met een traagschuim voor direct comfort. En tot slot beschermt de interne zijversterking dit gebied tegen slijtage.