babolat

BABOLAT SENSA PADELSCHOENEN DAMES

De Babolat Sensa damesschoenen zijn gebaseerd op het Movea model maar zijn aangepast voor vrouwen zodat ze beter op de baan passen. Ze zijn perfect aangepast aan de beoefening van padel dankzij de speciaal voor deze sport ontworpen zool. Het comfort en de ondersteuning van dit model zijn perfect om maar aan één ding te denken: uw volgende opname. Met het witte, zwarte en blauwe kleurenschema kun je schitteren op het veld.

Meer info
  • GRATIS verzending vanaf 75€
  • 14-dagen bedenktijd
-50%
€ 125,00
€ 61,95
Adviesprijs : € 125,00
1

Kies uw kleur

2

Kies uw maat

Kies uw Maat

Maattabel
loader
Loading

De Babolat Women's Sensa padel schoen gebruikt de zool die speciaal voor paddle door Babolat is gemaakt.
Deze innovatie bevindt zich in de buitenzool: ten eerste is het voorste deel van de zool voorzien van twee flexie-inkepingen om de voet een maximaal contactoppervlak met de grond te geven en de bewegingssnelheid te verbeteren; ten tweede is het ontwerp van deze buitenzool gewijzigd: geen klassieke visgraat van klei meer en welkom bij een samenstelling van noppen en visgraat die opnieuw is bewerkt om overeen te komen met de twee oppervlakken die voor het padelspel worden gebruikt!
De demping is verplaatst naar de achterkant om hielschokken beter te absorberen dankzij KPRS-X, een verbeterde versie van Kompressor. De steun zit dichter bij de voet dankzij de Powerstraps.
Deze Sensa schoen, ontworpen voor vrouwen, heeft een slankere pasvorm, een opnieuw ontworpen hiel om de overgang naar de voorkant te vergemakkelijken en een vrouwelijker ontwerp dankzij de verlaagde zijwand.

Aan de technische kant:

- Powerstraps: toevoeging van twee zijbanden die de middenvoet ondersteunen.
- KPRS-X: Nieuwe technologie ontwikkeld door Babolat om de demping in de hiel te optimaliseren.
- Michelin-zool: twee expertises: Michelin en Babolat voor een zool aangepast aan elke maat. De nieuwe S-vormige spike maakt snelle en multidirectionele beweging mogelijk. Verhoogde weerstand tijdens het bewegen dankzij een exclusieve rubbersamenstelling.
- OrthoLite: Binnenzool ontworpen met geheugenschuim voor onmiddellijk comfort
- Mondo: Samenwerking tussen Babolat en Mondo, een merk dat kunstgras voor padelbanen produceert, om een buitenzool te maken die het best beantwoordt aan de behoeften van padelspelers. De structuur is in 2021 aangepast om nog betere grip te bieden op zanderige banen dankzij kleinere noppen en dunnere visgraten.
- 360° Flex: Het voorste deel van de zool heeft drie grote flex inkepingen die de beweging vergemakkelijken en ervoor zorgen dat een groter deel van de voet op de grond staat voor meer reactievermogen.

Technische kenmerken

Gewicht 280 g (schoenenmaat 38)
Referentie 31S23757-1085
contact phone Telefonisch op het nummer 0858881615 (NL) of 092737200 (BE)

Van maandag tot vrijdag van 9u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u

contact mail Via e-mail

op het adres [email protected]
of door het contactformulier in te vullen.

* Adviesprijs leverancier