Junior tennisrackets 23 inch

Filters

Fermer
niveau
GAMMA
PRIJS

1-19 / 19

Product 1 tot 19 van de 19

Filters

Fermer
niveau
GAMMA
PRIJS

1-19 / 19

Product 1 tot 19 van de 19

Ben je op zoek naar een junior racket voor de eerste tennistrainingen van je kind? Dan ben je bij Tennispro.nl aan het juiste adres! Ontdek ons ruim aanbod aan junior rackets. De 23inch rackets zijn ideaal voor startende spelertjes. Kies het racket dat past bij je kind in het uitgebreide gamma van de gespecialiseerd merken als Babolat, Head, Tecnifibre, Wilson, Prince, etc.

EEN RACKET OM PROGRESSIE TE MAKEN

Vind het ideale racket voor de tennisiniatie van je kind. Om tennis in de beste omstandigheden te kunnen aanleren en om een de juiste techniek in de hand te werken, kies je best een aangepast racket. Er zijn rackets beschikbaar van de grote helden van je kind zoals Rafaël nadal, Novak Djokovic, etc. Deze 23inch rackets zullen de vooruitgang van je kind optimaliseren.

EEN AANGEPAST RACKET

We stellen je een aanbod voor van 23inch rackets die speciaal aangepast zijn aan kinderen die tussen 115 en 125cm meten en die tussen 6 en 8 jaar oud zijn. Ze zijn ideaal voor kinderen die de tennissport willen ontdekken. In dit aanbod zijn er verschillende design zodat je kind zeker zijn of haar gading zal vinden.

EEN GOED RACKET LEIDT TOT GOEDE PRESTATIES

De rackets die geselecteerd zijn door onze experten zullen je kind zeker tevreden stellen. De rackets zijn wendbaar, licht, sterk en duurzaam. Hierdoor kunnen ze zich snel aanpassen aan de bal om met veel precisie te slaan.