Head tennistassen

Filters

Fermer
Maat
Thermische isolatie
Schoenenvak
PRIJS

1-50 / 50

Product 1 tot 50 van de 50

Filters

Fermer
Maat
Thermische isolatie
Schoenenvak
PRIJS

1-50 / 50

Product 1 tot 50 van de 50

ONTDEK DE WERELD VAN DE HEAD TENNISTASSEN

Head is een Oostenrijks merk dat zichzelf steeds weer overtreft in het aanbieden van de modernste modellen aan tennisliefhebbers om hen in staat te stellen beter te presteren.

Ontdek de Head-tennistassen, speciaal ontworpen om te voldoen aan alle behoeften van tennissers op het gebied van opslag en organisatie. U vindt in ons aanbod van Head tennistassen een grote variätie: van de eenvoudige tot de meest geavanceerde tennistassen, die echte toegevoegde waarde op tennisbanen brengen. Tennistassen met grote opbergruimtes die ontworpen zijn om uw dagelijks leven gemakkelijker te maken.

KIES EEN UNIEKE TENNISTAS

Het merk Head, dat gewijd is aan tennis, zal aan al uw verwachtingen voldoen door u een ruime keuze aan tennistassen aan te bieden.

U kunt kiezen uit tennistassen met compartimenten die zonder problemen plaats bieden aan 1 tot 12 rackets. Sommige modellen bieden ook compartimenten met warmte-isolatie, zodat u uw spullen, dranken en etenswaren onder alle omstandigheden koel kunt houden. Elk model beschikt ook over zijvakken om uw persoonlijke spullen op te bergen.

Het merk Head biedt zijn tassen ook aan in vierkante modellen of tennisrugzakken, die die niet enkel praktisch zijn om mee te nemen, maar ook om op te bergen.

Een Head tennistas valt op dankzij de moderne kleuren! Er is voor elk wat wils: van klassieke modellen tot de meest originele en flitsende modellen.