Espace Club

ALLES VOOR UW CLUB

Op onze clubpagina ontdekt u alle materiaal om de goede werking van uw tennisclub. te verzekeren. Vanuit onze jarenlange expertise vindt u bij Tennispro een ruim assortiment. afgestemd op de specifieke noden van uw vereniging! Ontdek er onze speciale teamkortingen om uw ploegen of clubleden te kleden met outfits van de grootste merken. Vele tennismerken bieden speciale clubcollecties aan. Laat je verleiden door de collecties van Nike, adidas, Head, Wilson, Babolat, Tecnifibre, Bidi Badu ... Bij Tennispro vindt u een ruim aanbod teamkleding voor heren, dames en kinderen en geniet u extra kortingen indien u uw teamkleding in groep bestelt.

Tennispro als partner van uw vereniging. Ook dat kan! Tal van tennisclubs werken met Tennispro samen en genieten van een aantrekkelijk sponsorpakket. Graag stellen wij u een sponsorpakket voor volgens uw behoeften en verwachtingen. Contacteer ons en ontvang een sponsorpakket op maat van uw toernooien of evenementen. Ook uw trainers of betere clubspelers kunnen wij sponsoren en voorzien van het beste materiaal. Bij Tennispro, heeft u een ruime keuze aan didactisch materiaal zoals markeerschijven, Tutor ballenmachines, manuele of elektronische bespanmachines e.a….

ONS AANBOD

Interesse in een samenwerking

Besoin d'un partenariat

Interesse in een samenwerking? Neem dan contact op met de dichtstbijzijnde Tennispro winkel :

TENNISPRO Gent

Heirweg 21
9270, Kalken

Telefoon : +32 (0)9 273 72 02
E-mail : [email protected]


TENNISPRO Nandrin

Rue du Petit Fraineux 12
4550, Nandrin

Telefoon : +32 498 66 60 70
E-mail : [email protected]


Geen winkel bij u in de buurt? Contacteer onze klantendienst : [email protected] [email protected]

TEAMKLEDING

Les tenues d'équipes

Bij Tennispro vindt u teamkleding van de grootste merken : Babolat, Head, Tecnifibre, Wilson, Adidas, Nike... Bestel kleding voor uw interclubploegen of clubleden en geniet van extra kortingen :

* Deze kortingen worden verrekend op de adviesprijs en worden berekend op basis van het aantal stuks ongeacht de maat of het model. Enkel van toepassing op clubcollecties. De korting wordt automatisch in de winkelwagen verrekend.

Les tenues Babolat
Les tenues Head
Les tenues Wilson
Les tenues Tecnifibre
Les tenues BIDIBADU
Les tenues ADIDAS
Les tenues NIKE
Les tenues NIKE
Les tenues Le Coq Sportif
Les tenues Lotto

TENNISBALLEN

Les balles

De juiste tennisbal om jouw favoriete sport te beoefenen : Er zijn verschillende soorten, kleuren en merken zoals Babolat, Dunlop, Head, Wilson, Tecnifibre, Prince, Yonex, Tennispro.

EEN TENNISBAL VOOR ELK NIVEAU

Kies de juiste tennisbal in functie van de leeftijd en het niveau. Zo zijn er verschillende tennisballen om op eigen tempo te spelen en groeien op de tennisbaan. Voor de jongste kies je een “foambal” : deze is speels en maakt een eerste balwissel mogelijk. Nadien maak je een keuze uit de stagevarianten, deze zijn zachter om kinderen balgevoel aan te leren en kracht te ontwikkelen. Voor kinderen tussen 6 en 8 jaar, kies je rode tennisballen (stage 3). De oranje tennisballen (stage 2) zijn ideaal voor kinderen tussen 9 en 11 jaar en de groene tennisballen (stage 1) voor tieners tussen 12 en 14 jaar, de laatste stap richting de klassieke tennisbal. Er bestaan tennisballen voor diverse ondergronden : gravelballen en allround tennisballen. Voor coaches en trainers heeft Tennispro een ruim assortiment aan drukloze ballen.

EEN VERPAKKING OP MAAT

Of je nu op zoek bent naar een tube met 3 tennisballen of een tube met 4 tennisballen ; een doos met 18 tubes, een doos met 24 tubes of een doos met 36 tubes ; zelfs emmers met tennisballen of navulzakken… Op Tennispro.nl vind je de tennisballen die je zoekt.

Tennisballen per kartonnen doos

Babolat, Dunlop, Head, Roland Garros, Tecnifibre, Tretorn, Wilson... Bij Tennispro vindt u een ruim assortiment aan tennisballen van de grootste merken in tubes van 3 of 4 tennisballen.

Tennisballen in emmers of navulzakken

Tennisballen voor mini-tennis, drukloos, … of foamballen zijn beschikbaar in grote hoeveelheid per emmer of navulzak, ideaal voor trainers.

BESPANMACHINES

Les machines à corder

Bij Tennispro vindt u een mooi assortiment aan bespanmachines van het huismerk : de manuele bespanmachines tegen zeer aantrekkelijke prijzen et de elektronische bespanmachines die tijdbesparing en uitzonderlijke precisie verzekeren. Al deze bespanmachines zijn makkelijk aanpasbaar om ook badmintonrackets te besnaren.

BALLENMACHINES

Les lances balles

Een ballenmachine biedt u de mogelijkheid om alleen te trainen dankzij regelmatige en precieze ballen. Ook de trainer kan deze ballenmachine gebruiken tijdens de les. Dit biedt de trainer de mogelijkheid om naast de speler te blijven en beter in te spelen op zijn fouten. Met een ballenmachine krijgt u regelmaat om snel te ontwikkelen. Bij Tennispro vindt u ballenmachines van de grootste merken : Tutor en Wilson. Deze twee merken hebben hun marktpositie afgedwongen door de precisie en de kwaliteit van hun producten.

HET CLUBMATERIAAL

Le matériel pour court

Ontdek bij Tennispro al het materiaal voor uw club : voor het onderhoud van de baan, maar ook ballenmanden, didactisch materiaal… Wij bieden een ruime keuze artikels om uw club en trainers te begeleiden in hun dagelijkse activiteiten.

TAL VAN TEAMS SCHENKEN ONS HUN VERTROUWEN

Confiance
Confiance
Confiance
Confiance
Confiance
Confiance

Wenst u meer informatie, aarzel dan niet om ons te contacteren : [email protected]