Tecnifibre tennistassen

1-14 / 14

Product 1 tot 14 van de 14

1-14 / 14

Product 1 tot 14 van de 14

ONTDEK DE WERELD VAN DE TECNIFIBRE TENNISTASSEN

Tecnifibre is een Frans bedrijf dat gespecialiseerd is in racketsporten.
Ontdek de Tecnifibre-tassen, speciaal ontworpen om te voldoen aan alle behoeften van tennissers op het gebied van opslag en organisatie. U vindt op tennispro.nl, een selectie van tennistassen, met modellen variërend van de eenvoudigste tot de meest geavanceerde, die een echte toegevoegde waarde bieden op de tennisbaan. Tennistassen met grote opbergruimtes die ontworpen zijn om uw dagelijks leven gemakkelijker te maken.

EEN TECNIFIBRE TENNISTAS STAAT GARANT VOOR INNOVATIE EN MODERNITEIT

Het Franse merk Tecnifibre heeft verschillende assortimenten tennistassen, om aan de behoeften van alle spelers te voldoen.

Tecnifibre is sinds 1983 tennisfabricant en wil innoveren met de RackPack-tennistas, die is ontworpen voor spelers die op zoek zijn naar veel opbergruimte en comfort. Deze tas heeft de ruimte om tot 4 rackets op te bergen en heeft 4 vakjes voor het opbergen van ballen, een fles water, je kleding en nog veel meer. Het motto van de tas is: "Een plaats voor alles en alles heeft zijn plaats".

Kies uit de verschillende reeksen van het merk, die tennistassen met een variabel aantal vakken bieden en plaats bieden aan 1 tot 15 rackets. Sommige modellen hebben een warmte-isolerend compartiment. Met het ATP Endurance gamma, in de kleuren van Frankrijk, dat perfect past bij de andere artikels van het merk. Dan is er het Air Endurance gamma dat kiest voor meer kleurrijke producten. Tecnifibre draagt vervolgens bij tot het vrouwentennis met zijn Endurance Women assortiment, met eerder vrouwelijke kleuren.

Elk assortiment biedt tennistassen met compartimenten, rugzakken, schoenentassen en zelfs reistassen om al uw spullen in te vervoeren.