Tecnifibre Tennis

TECNIFIBRE TENNIS : HET AANBOD VAN HET MERK

Het hele aanbod van het merk Tecnifibre op één pagina! In de beginjaren begon het Franse merk met de productie van tennisrackets voor competitiespelers met de T-Fight reeks. Deze reeks wordt nu gehanteerd door professionele spelers als Daniil Medvedev, Jérémy Chardy en Joe Salisbury. Later werd een gamma voor vrouwen gecreëerd met de Tempo, gebruikt door Iga Swiatek en Elise Mertens. Tecnifibre vervolledigt zijn collectie met andere reeksen zoals de TF40 voor een goede controle en de TF-X1 om met kracht te spelen en toch een goed comfort te behouden. Met zijn tennistassen stelt het Franse merk innovatie ten dienste van de spelers met de Tour RS Endurance, Tempo en vooral de Rackpack-reeks, waarvan het motto luidt: "een plaats voor alles en alles op zijn plaats"! Tecnifibre tenniskleding ten slotte is erg populair bij clubs, omdat u er altijd de perfecte tenniskleding vindt voor uw heren-, dames- en juniorenteams.

TECNIFIBRE TENNISRACKETS

Het merk Tecnifibre biedt een ruime keuze aan tennisrackets. Te beginnen met de T-Fight, het racket gebruikt door Daniil Medvedev, Jeremy Chardy en Joe Salisbury. Dan is er de TF-X1, die kracht en comfort combineert. Bovendien hebben Iga Swiatek en Elise Mertens de Tempo-serie rackets verkozen, die geheel gewijd is aan vrouwen en bedoeld is voor speelsters die op zoek zijn naar kracht en spin. Laten we ook de TF-40 reeks niet vergeten, die geschikt is voor aanvallende spelers als Arthur Rinderknech, die elke slag met controle en stabiliteit willen spelen. Ontdek tenslotte de junior tennisrackets die u aan uw toekomstige kampioenen kunt aanbieden.

TECNIFIBRE SNAREN

Tecnifibre heeft een aanzienlijk gamma aan tennissnaren met als doel een maximum te halen uit alle aspecten van het spel, zoals spin, controle, kracht en comfort. Denk maar aan de befaamde monofilamentsnaren als Black Code of Razor Code en de multifilamentsnaren als TGV en Duramix.

Poly-fusion multifilamentsnaren
Voor spelers die van nature krachtig spelen en die op zoek zijn naar veel controle.
Multifilamenten
Voor spelers die op zoek zijn naar moeiteloze en comfortabele balsnelheid.

TECNIFIBRE TENNISTASSEN

Tecnifibre heeft veel tennistassen. De zwarte Team Dry en Tour RS Endurance reeksen, met hun zwart-witte design en het Tecnifibre logo, zullen perfect passen bij de rackets van het merk. Het Rackpack-model, met zijn vele compartimenten, stelt u in staat om "een plaats voor alles en alles op zijn plaats" te hebben. Tecnifibre zet ten slotte het vrouwentennis in de kijker met een speciaal gamma.

 
 
Chaussures Wilson
Chaussures Wilson
Chaussures Wilson

TECNIFIBRE KLEDING

Het Tecnifibre tennismerk biedt een ongelofelijke collectie teamkleding aan voor de clubs. Zowel voor dames en heren, als kinderen stelt Tecnifibre clubkleding aan in diverse kleuren. Deze collecties weten groot en klein te bekoren. Ga de westrijd aan als een team met de Tecnifibre clubkleding.

HET COMPLETE TECNIFIBRE GAMMA

Tecnifibre heeft zich een weg gebaand naar de padelmarkt en biedt nu twee series rackets aan: Wall Breaker en Wall Master. Ook vind je padelballen van hoge kwaliteit voor zowel competitieve spelers als recreanten. Het Franse merk biedt eveneens een breed gamma aan accessoires, zoals overgrips, grips, schokdempers ...

De Tecnifibre tennisballen zijn zeer populair bij clubs, maar ook op het ATP-circuit dankzij de X-One bal. Deze tennisbal wordt vaak gekozen door het Franse nationale team voor zijn Davis Cup-wedstrijden en tevens is het de officiële bal van het ATP-toernooi in Rotterdam. De X-One-tennisballen zijn onderworpen aan een kwaliteitscontrole per tube om te voldoen aan de ITF-normen en -voorschriften.

Tecnifibre s’est développé sur le marché du Padel avec deux gammes de raquettes : Wall Breaker, spécialisée dans la puissance et Wall Master améliorant votre précision, mais aussi avec des sacs solides et spacieux et des balles de padel.

Het merk Tecnifibre werd in 1979 opgericht en werd een paar jaar later bekend dankzij de productie van hoogwaardige tennissnaren en het feit dat deze in Frankrijk werden vervaardigd. Tecnifibre heeft geen mogelijkheid ongebruikt gelaten om verder te ontwikkelen en werd uiteindelijk de "officiële bespanner van Roland-Garros" in 1987. Het merk is sinds 2013 ook partner van de ATP World Tour en dit zeker nog tot 2020. Ontdek de tennisrackets, de tennistassen, de tenniskleding, de tennissnaren, de tennisballen en de accessoires van het Franse merk Tecnifibre. Tecnifibre, als onderdeel van de Lacoste-groep, streeft naar continue innovaties en de beste technische oplossingen voor tennissers, zowel mannelijk als vrouwelijk. Tecnifibre staat bekend om zijn hoogkwalitatieve producten, onberispelijke design en verfijnde afwerking.