Tecnifibre Tennis

TECNIFIBRE TENNIS : HET UNIVERSUM VAN HET MERK

Het hele Tecnifibre merk op slechts één pagina! Vanaf de beginjaren begon het Franse merk tennisrackets te maken voor competitiespelers met de -Flash en T-Fight series. Deze worden nu gebruikt door topspelers als Jeremy Chardy, Daniil Medvedev en Aljaz Bedene. Vervolgens werden rackets ontwikkeld specifiek voor dames, met de Rebound collectie, gebruikt door Daria Kasatkina. Met zijn tennistassen is het Franse merk uiterst innoverend en bieden ze voor elk wat wils met de ATP Endurance en Rebound tassen. Het absolute hoogtepunt in de tassencollectie is de Rackpack-tas : alles op zijn plaats en een plaats voor alles! De Tecnifibre tenniskleding is uiterst populair als clubkleding omdat Tecnifibre de perfecte tennisoutfit voor de heren-, dames- en juniorenteams aanbiedt.

DE TOPPERS VAN HET MOMENT

Tecnifibre

DE TECNIFIBRE TENNISRACKETS

Het Tecnifibre merk biedt een divers aanbod aan tennisrackets aan. De tennisrackets uit de T-Fight collectie worden gebruikt door Jérémy Chardy en Daniil Medvedev, terwijl de Reboundcollectie ook topspeelster Daria Kasatkina weet te verleiden. De tennisrackets uit de T-Flash collectie combineren perfect slagkracht en baleffect. De TF40 rackets zijn ontworpen voor competitieve spelers die op zoek zijn naar controle en stabiliteit, terwijl de T-Fit serie geschikt is voor recreatieve spelers. Ontdek ook de junior tennisrackets.

TECNIFIBRE SNAREN

Tecnifibre heeft een aanzienlijk gamma aan tennissnaren met als doel een maximum te halen uit alle aspecten van het spel, zoals spin, controle, kracht en comfort. Denk maar aan de befaamde monofilamentsnaren als Black Code of Razor Code en de multifilamentsnaren als TGV en Duramix.

Monofilamenten
Voor spelers die van nature krachtig spelen en die op zoek zijn naar veel controle.
Multifilamenten
Voor spelers die op zoek zijn naar moeiteloze en comfortabele balsnelheid.

DE TECNIFIBRE TENNISTASSEN

Tecnifibre heeft een uitgebreide reeks tennistassen. Het ATP Endurance-gamma, in de kleuren van Frankrijk, past perfect bij de rackets van het merk. Met het Rackpack-model met veelzijdige opbermogelijkheden, heb je plaats voor alles en hou je alles op zijn plaats. Tevens biedt Tecnifibre specifieke damestassen.

RACKPACK PRO

De Tecnifibre RackPack tennistas is een tas gemaakt voor spelers die op zoek zijn naar veel opbergruimte. In deze tas berg je tot maximaal 4 rackets op en ballen, water, kleding... in de 4 vakken. Deze tas is vervaardigd uit duurzaam en waterdicht materiaal. Het motto van deze tas : "Een plaats voor alles en alles heeft zijn plaats".

Tecnifibre sacs

TECNIFIBRE KLEDING

Het Tecnifibre tennismerk biedt een ongelofelijke collectie teamkleding aan voor de clubs. Zowel voor dames en heren, als kinderen stelt Tecnifibre clubkleding aan in diverse kleuren. Deze collecties weten groot en klein te bekoren. Ga de westrijd aan als een team met de Tecnifibre clubkleding.

Vêtements Tecnifibre

HET COMPLETE TECNIFIBRE GAMMA

Tecnifibre heeft zich een weg gebaand naar de padelmarkt en biedt nu twee series rackets aan: Wall Breaker en Wall Master. Ook vind je padelballen van hoge kwaliteit voor zowel competitieve spelers als recreanten. Het Franse merk biedt eveneens een breed gamma aan accessoires, zoals overgrips, grips, schokdempers ...

De Tecnifibre tennisballen zijn zeer populair bij clubs, maar ook op het ATP-circuit dankzij de X-One bal. Deze tennisbal wordt vaak gekozen door het Franse nationale team voor zijn Davis Cup-wedstrijden en tevens is het de officiële bal van het ATP-toernooi in Rotterdam. De X-One-tennisballen zijn onderworpen aan een kwaliteitscontrole per tube om te voldoen aan de ITF-normen en -voorschriften.

Het merk Tecnifibre werd in 1979 opgericht en werd een paar jaar later bekend dankzij de productie van hoogwaardige tennissnaren en het feit dat deze in Frankrijk werden vervaardigd. Tecnifibre heeft geen mogelijkheid ongebruikt gelaten om verder te ontwikkelen en werd uiteindelijk de "officiële bespanner van Roland-Garros" in 1987. Het merk is sinds 2013 ook partner van de ATP World Tour en dit zeker nog tot 2020. Ontdek de tennisrackets, de tennistassen, de tenniskleding, de tennissnaren, de tennisballen en de accessoires van het Franse merk Tecnifibre. Tecnifibre, als onderdeel van de Lacoste-groep, streeft naar continue innovaties en de beste technische oplossingen voor tennissers, zowel mannelijk als vrouwelijk. Tecnifibre staat bekend om zijn hoogkwalitatieve producten, onberispelijke design en verfijnde afwerking.