HERROEPINGSRECHT

Overeenkomstig met de artikelen L 221-28 en volgende van het consumentenwetboek beschikt u over een termijn van 14 dagen om dit herroepingsrecht uit te oefenen zonder dat u daarvoor een reden hoeft op te geven of boetes dient te betalen.

Retourprocedure

Het volgen van de retourprocedure is geen vereiste voor de werkzame uitoefening van het herroepingsrecht. Tennispro verlengt deze periode tot 30 dagen om commerciële redenen om u volledig tevreden te stellen.
Op de website profiteert de klant van de "tevreden of terugbetaald" garantie gedurende 30 dagen vanaf de levering van de bestelling.
De producten moeten verplicht worden teruggestuurd naar TENNISPRO in perfecte staat van wederverkoop, in hun oorspronkelijke staat, en vergezeld van de factuur of contactgegevens van de koper en de volledige referenties van de bestelling.

Rackets: ze mogen in geen geval sporen van krassen of impact op het frame vertonen en de bespanning moet nieuw zijn en geen spoor van een bal vertonen. De grip moet nog steeds ingepakt zijn en het racket mag niet bespeeld zijn. Schoenen: ze moeten worden geretourneerd met de schoenendoos (in perfecte staat) die overeenkomt met het gekochte model en mogen in geen geval gedragen zijn.
In geval van omruiling is de verzending van de nieuwe artikels ten laste van TENNISPRO, behalve in het geval van zware pakketten (tennisbaanuitrusting, bespanmachines, ballenmachines, dozen met tennisballen,...) waarvoor de werkelijke verzendingskosten zullen worden aangerekend. De termijn loopt vanaf de ontvangst van de goederen.
Wanneer het herroepingsrecht wordt uitgeoefend, vindt de terugbetaling plaats binnen 10 werkdagen na de datum waarop wij uw retourzending hebben ontvangen.

UITOEFENING VAN HET HERROEPINGSRECHT

Voor elk verzoek tot terugbetaling van een bestelling die op de website van Tennispro is geplaatst en die een gratis artikel bevat (voorbeeld van de kerstaanbieding: "Bij aankoop vanaf €49 wordt u een Tennispro T-shirt ter waarde van 19,90€ incl. btw aangeboden"), verplicht de klant zich om het gratis artikel ook aan ons te retourneren. In geval van niet-teruggave van dit artikel wordt het bedrag van dit artikel in mindering gebracht op het bedrag van de terugbetaling (nominale waarde vermeld in het aanbod).
Ondergoed en zwemkleding kunnen om hygiënische redenen niet worden teruggenomen of geruild.
Wijze van terugzending vanuit het buitenland of naar het buitenland:
We zullen u informeren over de retourmogelijkheden per telefoon of e-mail:
+31 85 888 16 15 - [email protected].
+32 9 273 72 00 - [email protected].

UITZONDERING OP HET HERROEPINGSRECHT

Overeenkomstig artikel L 221_28 kan het tot 30 dagen verlengde retourrecht niet worden uitgeoefend voor goederen die volgens de wensen van de consument zijn vervaardigd of die duidelijk zijn gepersonaliseerd (tuning, aanpassing van de greep, bespanning van het racket, enz.) en voor goederen die snel kunnen bederven (bespanningen, grips, enz.). De "tevreden of terugbetaald" garantie is ook niet van toepassing op deze goederen.
Tweedehandsrackets worden niet teruggenomen of omgeruild.