Tennissnaren

Filters

Fermer
Verpakking
PRIJS

1-96 / 335

Product 1 tot 96 van de 335
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Filters

Fermer
Verpakking
PRIJS

1-96 / 335

Product 1 tot 96 van de 335
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Tennispro.nl biedt een ruime keuze aan snaren voor zowel recreatieve spelers op zoek naar comfort en duurzaamheid, als competitiespelers op zoek naar controle of kracht. Kies voor een setje van 12m of een rol van 100, 200 of zelfs 400 meter om je racket te besnaren. Bij Tennispro vind je de snaar die je zoekt.

EEN SNAAR AANGEPAST AAN JE SPELTYPE

De juiste snaar kiezen is zeer belangrijk want de snaar is het enige materiaal dat in direct contact komt met de tennisbal en je speelstijl bepaalt. De juiste snaarkeuze maken is dus de boodschap. Omdat elke speler verschillend is, verschilt de ideale tennissnaar van speler tot speler. Het is aan jou te bepalen welke snaar het beste aanleunt bij je racket, speltype, fysiek, morfologie… Speel je defensiefvanaf de baseline en zoek je een snaar die controle biedt of speel je met veel effect en zoek je een snaar die spin maximaliseert door een specifieke structuur of textuur van de snaar. Of misschien kom je graag verrassend uit de hoek en zoek je een snaar die kracht garandeert… wat je ook zoekt, het Tennispro assortiment is ruim met veel diversiteit in materialen, snaartypes en snaardiktes

TYPE TENNISSNAREN

Monofilament ? Multifilament Natuurlijke darmsnaar Meerlaags Hybride ? Er is een grote verscheidenheid aan snaren die aan de verwachtingen van elke tennisser zullen voldoen. Verbeter je spel dankzij een aangepaste snaar en maak een keuze tussen de toonaangevende merken als Babolat, Tecnifibre, Luxilon, Solinco, Head, Wilson, Gosen, MSV, Polyfibre, Robin Soderling, Yonex, Tennispro ... Maak je keuze uit verschillende kleuren en snaardiktes. Kies kwaliteitsmateriaal voor maximaal speelcomfort.

SNAARDIKTE

Het zorgvuldig bepalen van de juiste snaardikte garandeert duurzaamheid alsook een snaar die aan je verwachtingen voldoet. Of het nu gaat om een dunne snaar met snaardikte 1.10mm, 1.15mm of 1.20mm, of een gemiddelde snaar met snaardikte 1.25mm of 1.30mm, of een dikkere snaar met een snaardikte van 1.35mm of 1.40mm, bij Tennispro.nl vind je de ideale snaar voor jou.